Advececure- File Maker Pro (kopiert varemerke)

Konto: BE- Belgia

Publisert: 06.01.2022

Advececure - pass på falske fakturaer merket med Filemaker Pro! (kopiert varemerke)

En kjent svindelbande med gjentatte oppføringer på vår svarteliste er igang igjen med nye masseutsendelser av falske fakturaer. Vi advarte rett før jul mot utsendelser for en VPN-tjeneste fra denne banden, og nå følger de opp med masseutsendelser av fakturaer merket med Filemaker Pro, med følgende beskrivelse:

"Bruker lisenser / File Maker Pro advance - 5 stk." til en pris av 2 475 € (ca 24 775 kr).

FileMaker er et flott databaseverktøy fra Apple som stadig blir "kapret" av forskjellige svindelbander som misbruker varemerket i forbindelse med masseutsendelser av falske fakturaer.

Ved betaling vil dere ikke motta et produkt, da svindelbanden bak kun er interessert i å lure til seg pengene dine.

På utsendelsen er det en belgisk adresse for selskapet, mens de i realiteten holder til i England, der selskapet ble registrert den 02.12.2021 i de britiske bedriftsregistrene, og også VAT-nr oppført på faktura tilhør det britiske selskapet. Som leder for bedriften står Axel Knut Richard Ernmo, en gammel kjenning som har dukket opp flere ganger i våre svartelistinger opp gjennom årene.

Vi anbefaler mottakere av faktura om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

 

Advececure- File Maker Pro (kopiert varemerke)

Advececure Ltd.

Adresse
Square Victoria regina 7
BE-1201 Bryssels, Belgia


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon