Advececure Advanced Ce-marked Cyber Security Solutions

Konto: BE- Belgia

Publisert: 20.12.2021

Pass på svindelfakturaer merket med VPN Advececure!

En kjent svindelbande med gjentatte oppføringer på vår svarteliste er nå igang igjen med nye masseutsendelser av falske fakturaer. Denne gangen ønsker de 2 484 Euro (ca 25 000 kr) for noe de kaller:

"VPN Advececure + S5850-48T4Q 48-port Ethernet
Leie Switch S5850-48T4Q, 48-Port Ethernet L3 Fully Managed Plus Switch + Advececure VPN system 12 måneder
"

Ved betaling vil dere ikke motta et produkt, da svindelbanden bak kun er interessert i å lure til seg pengene dine.

På utsendelsen er det en belgisk adresse for selskapet, mens de i realiteten holder til i England, der selskapet ble registrert den 02.12.2021 i de britiske bedriftsregistrene, og også VAT-nr oppført på faktura tilhør det britiske selskapet. Som leder for bedriften står Axel Knut Richard Ernmo, en gammel kjenning som har dukket opp flere ganger i våre svartelistinger opp gjennom årene.

Vi anbefaler mottakere av faktura om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

Advececure Advanced Ce-marked Cyber Security Solutions

Advececure Ltd.

Adresse
Square Victoria regina 7
BE-1201 Bryssels, Belgia


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
May-Irene Gundersen la igjen en kommentar den 22 des 2021 08:18:25
Kronos Titan AS har i dag mottatt faktura fra Advececure på kr 2484. Synes faktura så rar ut og googlet firmaet. Da kom jeg inn på deres sider. Og der fant jeg identisk faktura. Da fikk jeg bekreftelse på at det var et svindelforsøk.
Harald Bang la igjen en kommentar den 3 jan 2022 10:09:19
Samme firma - Acvececure, men med faktura for File Maker Pro advance
Borghild Bjerke la igjen en kommentar den 3 jan 2022 13:38:40
Vi har nettopp mottatt en maken faktura hos oss. Jeg googlet og fant svar her hos dere. Vi syntes den var merkelig, Takk!
Kari Reinhardtsen la igjen en kommentar den 21 jan 2022 07:09:37
M. Dobloug AS mottok den 20.01.2022 en faktura på epost direkte til regnskapssystemet. Faktura var merket med korrekt org.nr. og navn på daglig leder hos oss. Fakturaen lyder på 2.856 Euro. Fakturaen minnet mistenkelig om en faktura vi fikk på samme tid i fjor, og det stemte. Dette er forsøk på svindel!
Herold Myrland la igjen en kommentar den 27 jan 2022 13:29:25
Polar Kraft har nettopp mottatt samme type "fake" faktura. Produkt som vi ikke kjenner til og fra en ukjent leverandør. Leverandør har svensk kontakt-epost, men har adresse i Brussel (skrivemåte "Bryssel").

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon