Vi i norden (viinorden.com)

Denne aktøren tilføyes i rekken blant svenske annonsesvindlere som vi har på svartelisten og som bruker følgende svindelmetode til å lure norske bedrifter:

En "representant" ringer deg opp, ber deg signere et skjema pr epost eller faks for å avslutte et engasjement som de hevder dere har vært med på tidligere - men i realiteten er dette ren løgn.
 
Det "representanten" sender over er alt annet enn en oppsigelse - det er en bestilling av veldig - veldig - dyre annonser på et verdiløst nettsted som kun er opprettet for at de skal kunne ha en plass å publisere de verdiløse oppføringene på. Ofte bruker denne typen aktører falske annonser fra velkjente bedrifter (uten bedriftens kjennskap) for å få nettsiden til å fremstå som seriøs. De fleste av disse sidene - som stadig kommer med nye navn og hjemmesider - er omtrent bygget opp på den samme måten, ved å "ta" artikler fra andre nyhetskilder å legge opp på siden sin. Alle disse sidene har få eller ingen besøkere, så å annonsere her vil være bortkastet.

Firmaet bak Vi i norden - All Business Online Sweden AB - er de som registrert domenet viinorden.com i slutten av 2012. Det er første gang vi har dette firmaet på vår svarteliste, men bakmennene er ikke ukjente for oss.

Styremedlem Ulf Linus Hedberg har blitt nevnt i tidligere advarsler, da han var styreleder for selskapet "LD International AB" som vi først advarte mot med produktet "Scandinavian Businesslink" den 07.07.2010, og så igjen den 13.03.2012 med produktet "Business to Business".

Foruten om disse selskapene sitter han også i styret for selskapet "Anlita webbmedia i Norden KB" (som vi nevner i den førstnevnte advarselen) som har figurert på diverse varslinglister i Sverige, blant annet med akkurat produktet "Business to Business".

Det "nye" selskapet, All Business Online Sweden AB, benytter også samme adresse som LD International AB oppga da de var aktive (de har nå gått i konkurs).

Husk - hvis det er noen som påstår at dere skal signere noe for å SI OPP et engasjement, er det med stor sannsynlighet en selger fra en slik svindelbedrift.

Vi i norden (viinorden.com)

All Business Online Sweden AB

Adresse
Grev Turegatan 21
SE-114 46 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Fornyet advarsel imot Scandinavian Businesslink!

Etter en lang tid med inaktivitet har vi nå mottatt nye klager på dette svenske firmaet som markedsfører produktet Scandinavian Businesslink - et produkt der du blir tilbudt å kjøpe en annonse for en dyr penge på et verdiløst nettsted.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon