Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

NSB- Nordens Største Bedrifter / Norges Største Bedrifter

NSB - Nordens Største Bedrifter / Norges Største Bedrifter

Den 11. Desember 2012 skrev vi en advarsel om svindelproduktet "Scandinavian News" der vi innledet advarselen med settingen "Nordic News ble Scandinavian Companies som nå har blitt Scandinavian News..." og vi kan nå fortsette med "... som nå har blitt Nordens Største Bedrifter".

Produktet selges inn på samme måte som alle de andre produktene aktøren står på svartelistet med, nemlig ved at selger hevder at skjemaet dere skal signere og returnere gjelder oppsigelse av et engasjement, ikke at det egentlig er et bestillingskjema for verdiløse annonser. I en hektisk hverdag er det derfor lett at beslutningstagere rundt om i landet ikke leser det som står med liten skrift. I liten skrift står det at du ved signering utfører bestilling på x antall annonser til x antall kroner.

Siden (hvor annonsene publiseres) henter automatisk nyheter fra eksterne kilder og du kan velge flere ulike språk, men "headingen" på siden, dvs. logoen "NSB- Nordens Største Bedrifter" er fortsatt på norsk - noe som gir oss grunn til å tro at det i hovedsak er norske bedrifter som er de potensielle skyteskivene for svindelaktøren.

I likehet med de tidligere produktene er også domenet for "Nordens Største Bedrifter" registrert anonymt og det telefonnummer som står på skjemaet er ikke heller knyttet til noe selskap.
Hos Gule Sider kan vi se at firmaet UPS Media har kvar nett-adressen til det gamle svindelproduktet "Nordic News".... som også var det gamle navnet til bedriften, ifølge Brønnøysundregistrene.

Oppdatering: 30.05.2013

Disse har nå igjen skiftet navn, fra "Nordens Største Bedrifter" til "Norges Største Bedrifter". Foruten om nytt telefon- og faksnummer i tillegg til det nye navnet så er alt annet akkurat det samme som første gang vi advarte mot aktøren. Nettsiden norgesstorstebedrifter.com (registrert 25.04.2013) er en ren kopi av den tidligere - nordensstorstebedrifter.com, med logoen som eneste forskjell.

Her under kan dere se hvor tydelig det er at det er den samme aktøren som skiftet produktnavn når vi stiller de to skjemaene fra "Nordens Største Bedrifter" ved siden av "Scandinavian News":

NSB- Nordens Største Bedrifter / Norges Største Bedrifter

UPS Media

Adresse
Bygdøy Alle 14
0262 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Nordic News ble Scandinavian Companies som nå har blitt Scandinavian News

Dette er det samme firmaet som har drevet svindelproduktene Nordic News og Scandinavian Companies. De har igjen skiftet navn og heter nå Scandinavian News.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon