Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

European Trade Register

European Trade Register er siste navnet fra svindelselskapet EU Business Services Ltd, som står bak mange ulike Europeiske "bedriftskataloger" som skifter navn hvert år.

Senest i april i år advarte vi mot EU Business Register, som via epost sendte ut skjemaer for oppføring i "katalogen".

Teksten som følger med skjemaet i den nye eposten, som blir sendt fra domenet businesspromotions.eu, er følgende:

"Dear Partner,

in order to have your company inserted in the trade register of European
companies for the 2013/2014 edition, please print, complete and return the
enclosed form to the following address:

European Trade Register
P.O. Box 3079
3502 GB Utrecht
The Netherlands

Updating is free of charge!"


Merk at det her står veldig tydelig at "Updating is free of charge", dvs. det er gratis å gjøre en oppdatering, altså kan det derfor lett misstolkes og at man dermed returnerer skjemaet etter man har fylt det ut.

Med knøttliten tekst på skjemaet står det også at dere kun skal signere på skjemaet dersom dere ønsker en betalt oppføring. Denne koster dere €990 pr år og avtalen strekker seg over tre år, altså blir det totale kravet på €2970, noe som utgjør nærmere 23.000 kr. Deres avtalevilkår omfatter også automatisk fornyelse, det vil si at avtalen blir vil løpe år etter år med mindre det blir sendt en skriftlig oppsigelse senest to måneder før avtaleperioden løper.

Hvis dere fyller ut skjemaet og sender det inn uten å signere, så er det gratis, hvis dere er så uheldige å signere på skjemaet så vil det koste dere dyrt.

Denne "katalogen" har overhode ikke noen som helst verdi, men er kun skapt med den hensikt å villede bedrifter i hele Europa, nettopp derfor anbefaler vi samtlige bedrifter til å være på vakt og ikke besvare på noe som helst fra ovennevnt aktør.

Skjemaet European Trade Register ønsker at dere skal returnere ser slik ut:

European Trade Register

EU Business Services Ltd

Adresse
P.O Box 3079
3502 GB Utrecht, The Netherlands


  • Organisasjonsnummer: C27229
  • Telefon: +31 203 120 477
  • Faks: +31 205 248 107
  • Epost: info@europeantraderegister.net
  • Url: www.european-traderegister.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

EU Business Register - signer ikke på dette skjemaet!

Vi har tidligere i 2010/2011 advart mot både "Europe Business Guide" og "World Trade Register" (med oppdatert advarsel i 2012). Samme firma sender for tiden ut skjemaer pr epost med et nytt produktnavn - EU Business Register.

Les vår advarsel på Svartelisten her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon