Bedriftsbladet.no

Konto: SE6191500000091595557298

 

Bedriftsbladet.no er en nettside som tilbyr "et fremgangsrikt annonseringskonsept på Internett til norske kunder.", som vi har hatt under oppsyn siden før sommer-ferien, da de blant annet fikk oppmerksomhet i media ved denne artikkelen i Dine Penger der Pinsekirken i Skien ble forsøkt svindlet for hele 99 900 kr.

Vi har nå fått inn flere klager mot produktet og vet hvilket firma som står bak.

Svindelmetoden er den samme som for de aller fleste andre svenske annonse-svindlerne dere kan lese om på vår Svarteliste - de ringer deg opp, ber deg å signere et skjema pr faks eller svare "ok" på en epost for å avslutte et engasjement som de hevder dere har vært med på tidligere - men i realiteten vil signering innebære en bestilling av annonser på opp til 100 000 kr på verdiløse nettsider.

På fakturaen som sendes til lurte "kunder", fremkommer det ikke mye informasjon om avsenderen/betalingsmottaker - ikke en gang et organisasjonsnummer - noe som i seg selv gjør at fakturaen ikke er gyldig ifølge hverken norsk eller svensk lov.

Det eneste som oppgis er en beskrivelse på hvordan kravet skal betales og det skrives på følgende måte:

"Hvis du betaler fra Norge? Gjøre bruk av:
IBAN: SE61 9150 0000 0915 9555 7298
SWIFT/BIC: SKIASESS

Kontoinnehavere er: Bedriftsbladet.no
Vennligst merk betalingen avtaler med alternative fakturanummer!
"


Eneste informasjonen vi har bruk før her over er at kontoen finnes i svenske Skandiabanken (som dere som har blitt lurt bør kontakte for å anmelde forholdet).

Ved å ta en kjapp gjennomgang på skjemaet som sendes ut i forkant av eventuell faktura, så fremkommer det ikke her heller hvem som står bak produktet, det eneste som står er et telefon- og faksnummer.


Hvordan vet vi da hvilket firma som står bak?

Vi har nemlig fått ta del i en sak hvor noen har vært så uheldig å ha signert og returnert skjemaet til det angitte faksnummeret på skjemaet (85 23 06 46) - men som blir videresendt til et svensk nummer (+46(0)8-124 459 35) som tilhører samme svenske bedrift som fakturerte for Industribladet.no - ASM Sales Office AB (firmainformasjon).

Bedriften har altså nå to forskjellige produkter på vår Svarteliste og det finnes tydelige koblinger på styrenivå mellom denne bedriften og andre som tidligere har vært på vår Svarteliste med mange forskjellige produkter.

Slik ser fakturaen ut som sendes fra Bedriftsbladet.no - beløpet er på 49 950 kr og er første fakturaen av to - da totalprisen for å annonsere på nettsiden er 99 900 kr...

Bedriftsbladet.no

ASM Sales Office AB

Adresse
Box 560
SE-114 79 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Industribladet.no - ny svensk annonse-svindel!

Vi har idag oppdatert vår svarteliste med Industribladet.no (/.com) - som i likhet med mange andre produkter på vår svarteliste har svenske selgere som ringer opp og oversender et skjema for "oppsigelse".

Les vår advarsel mot produktet her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon