Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Bransjebladet.no

Konto: SE6191500000091595557298

 

Den 30. august la vi opp Bedriftsbladet.no på Svartelisten, et produkt som den svenske bedriften ASM Sales Office AB står bak. Siden tidligere (april 2013) hadde vi også Industribladet.no på Svartelisten fra den samme bedriften.

Bransjebladet.no er enda et produkt fra denne banden og det dreier seg om annonse-svindel, med akkurat samme beskrivelse som for de to tidligere produktene.

Vi anbefaler derfor at dere leser vår advarsel mot Bedriftsbladet.no for mer informasjon om fremgangsmåten.

Slik ser skjemaet fra Bransjebladet.no ut:

Bransjebladet.no

ASM Sales Office AB

Adresse
Box 560, Frejgatan 13
SE-114 79 Stockholm


  • Organisasjonsnummer: SE-556784-0045
  • Telefon: 85230634
  • Faks: 85230636
  • Epost: post@bransjebladet.no
  • Url: www.bransjebladet.no
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon