Bedriftsnytt (bedriftsnytt.com)

Konto: 15031898002

 

En gjenganger de siste årene når det gjelder annonse-svindel her i landet har vært firmaet UPS Media, som siden tidligere er listet med hele 6 forskjellige produkter på vår svarteliste - og dette er nok en advarsel for enda et nytt svindelprodukt.

Det nye navnet denne gangen er "Bedriftsnytt" og er tilnærmet identisk med tidligere produkter, der den seneste var "Nordiska Företag" som vi la opp på svartelisten den 12.06.2013. Dere kan sammenligne nettsidene bedriftsnytt.com med nordiskaforetag.com for å se likhetstrekkene - alt er identisk foruten om logoen oppe i venstre hjørnet.

Produktet selges inn på samme måte som alle de andre produktene aktøren står svartelistet med, nemlig ved at selger hevder at skjemaet dere skal signere og returnere gjelder oppsigelse av et engasjement, ikke at det egentlig er et bestillingsskjema gjeldende verdiløse annonser. I en hektisk hverdag er det derfor lett for beslutningstagere å overse det som står med liten skrift og at skjemaet derfor blir signert.I liten skrift står det, at du ved signering, utfører bestilling på x antall annonser til x antall kroner (en sum som oftest havner mellom 75 - 100,000 kr).

I 2012 hadde denne svindelbedriften nesten 3 millioner i driftsinntekter.

Domenet bedriftsnytt.com er registrert anonymt for ca 1 måned siden, den 15. august 2013.

I advarselen mot Nordiska Företag listet vi opp alle de ulike navnen på de svindelprodukter som UPS Media brukt tidligere - og vi gjentar det her:

"Nordic News" (publisert 19.06.2012)

"Scandinavian Companies" (publisert 12.10.2012)

"Scandinavian News" (publisert 25.01.2013)

"Nordens Største Bedrifter" (publisert 27.02.2013)

"Norges Største Bedrifter" (publisert 30.05.2013)

"Nordiska Företag" (publisert 12.06.2013)

Slik ser skjemaet fra Bedriftsnytt ut:

Bedriftsnytt (bedriftsnytt.com)

UPS Media

Adresse
Bygdøy Alle 14
0262 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Nordiska Företag

Så sent som den 30. mai oppdaterte vi vår advarsel mot NSB - Nordens Største Bedrifter, med at de da også sendte ut skjemaer med navnet "Norges Største Bedrifter".

Nå har de igjen endret produktnavnet - denne gang til "Nordiska Företag".

Les vår advarsel på Svartelisten her.

Les mer
Torstein la igjen en kommentar den 10 feb 2014 13:59:16
Hei! Det stemmer at disse fortsatt er aktive og fortsatt like frekke...

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon