Bedriftsarkivet.no

Konto: 9100.07.88746

Publisert: 12.09.2017

Advarsel mot Bedriftsarkivet.no

Vi har over en lenger periode hatt nettkatalogen Bedriftsarkivet.no under overvåkning, da vi har mottatt klager fra bedrifter som mottar faktura uten kjennskap til noen avtale med aktøren. Aktøren har ignorert våre innsigelser som blitt sendt på vegne av medlemsbedrifter, og har ikke kommet med noe gyldig grunnlag for faktureringen.

Bedriftsarkivet.no driftes og faktureres av Rasmussen Media & Marketing, et enkeltpersonforetak som tatt over etter at det tidligere selskapet Blumedia.No AS ble tvangsoppløst ved Glåmdal Tingrett den 13.06.2017.

Vi har tidligere advart mot ukjente fakturaer fra Bluemedia i denne artikkelen fra 2015.

Hvis dere mottar en faktura fra Bedriftsarkivet.no kan dere alltid kontakte oss for bistand i saken.

Bedriftsarkivet.no

Rasmussen Media & Marketing

Adresse
Brages vei 9a
3216 Sandefjord


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Sigvald Fidje la igjen en kommentar den 11 okt 2017 14:50:03
Jeg har mottatt en faktura fra Rasmussen media og marketing , de svarer ikke på tlf når jeg ringer. Er det bare å få regnskapsfirma til å slette fakturaen ? Hilsen Sigvald Fidje Agder Graving og Transport AS
Robert Olsen la igjen en kommentar den 12 okt 2017 15:53:04
Har å mottatt faktura fra bedriftarkivet, har aldri bestilt noe fra dem. Hvordan forholder jeg meg til denne faktura
Sara Elisabeth Haukland la igjen en kommentar den 13 okt 2017 10:17:41
Hei til dere. Det er ikke verre enn å sende oss en mail når man har en innsigelse. Sende en klage her hos Trygg Handel hjelper veldig lite, da de ikke har noe med oss å gjøre. Vi har hatt en del problemer den siste tiden med feilsendte fakturaer, da vi har til nå brukt et selskap til å sende disse ut for oss. Dette samarbeidet er kansellert pga alle problemene vi har hatt med de. Dere, Sigvald og Robert, er blitt annulert, så dere kan kaste fakturaen dere har fått.
Arunas karajevas la igjen en kommentar den 30 okt 2017 08:58:14
Har å mottatt faktura fra bedriftarkivet, har aldri bestilt noe fra dem. Arto Bygg as
Arunas karajevas la igjen en kommentar den 30 okt 2017 08:59:12
Har å mottatt faktura fra bedriftarkivet, har aldri bestilt noe fra dem. Arto Bygg
Balsfjord Vvs AS la igjen en kommentar den 30 okt 2017 15:20:11
har fått en faktura fra dere.Anbefaler der å få den slettet ASAP.
Asgeir Tranøy la igjen en kommentar den 30 okt 2017 16:46:42
Mottok faktura fra Bedriftsarkivet/Rasmussen Media og Marketing. Tekst: "Videreføring av uthevet profilering. Varighet 60 mnd. Ingen automatisk fornyelse i denne perioden." kr 3990,- mva 997,50 Totalt kr 4987,50 Har ALDRI hatt noe med dette selskapet å gjøre.
T. Ottem Transport AS la igjen en kommentar den 1 nov 2017 14:42:58
Mottok faktura fra Bedriftarkivet/ Rasmussen Media & Marketing; tekst: Videreføring av uthevet profilering. Varighet 60 mnd. Ingen automatisk fornyelse i denne perioden." kr 3990,- mva 997,50 Totalt kr 4987,50 Har ALDRI hatt noe med dette selskapet å gjøre. Dessverre var det en som ikke hadde god nok kjennskap til saken som fikk fakturaen og betalte den. Hva gjør vi nå? Skal vi politianmelde saken for å få pengene våre tilbake?
Trygg Handel svarte på en kommentar den 2 nov 2017 06:33:58
Hei, vennligst kontakt vår kundeservice for veiledning i saken.
Sara Elisabeth Haukland la igjen en kommentar den 8 nov 2017 10:25:23
T. Ottem Transport AS: Hvorfor har dere ikke tatt kontakt med oss om dette? Vi har ikke hørt noe fra dere overhodet. Fakturaen dere har betalt ble feilsendt dere, noe som også er skrevet om i media. Beløpet dere betalte vil da også bli tilbakeført, så jeg anbefaler dere å ta kontakt med oss om denne saken. Epost: bedarkivet@gmail.com.
Ingerid la igjen en kommentar den 8 nov 2017 13:50:06
Neppe feilsendte fakturaer. Kom i dag som ehf-faktura (elektronisk).
Bjørgan Skisenter AS la igjen en kommentar den 13 nov 2017 15:12:21
VI har også mottatt EHF faktura uten å ha bestilt. Har selvsagt også gitt direkte beskjed via epost (tlf var avslått).
Trond Buen la igjen en kommentar den 13 nov 2017 16:38:31
De sender nå ut faktura fra Rasmussen Media & Marketing (riktig skrevet ut fra faktura) det er ikke oppgitt hverken gateadresse, e-post eller telefon. Fakturaen til mitt firma er datert 10.11.2017. og er for "Videreføring av uthevet profilering. Varighet 60 mnd. Ingen automatisk fornyelse etter denne perioden." Pålydende 3990,00 +mva. Er jo rimelig suspekt når de ikke greier å rette "feilen" i databasen de bruker. Se forøvrig http://www.tv2.no/a/9433357/
Siss Ågedal la igjen en kommentar den 15 nov 2017 14:28:09
Firmaet fakturer via EHF til bedrifter som ikke har bestilt varen. De fakturer inklusive mva, men er ikke registrert i mva-registeret. Dette forteller hvor seriøst dette firmaet er.
Aleksander Olsen la igjen en kommentar den 16 nov 2017 08:20:36
Vi mottok 10.11.2017 faktura fra samme firma. Samme varetekst som andre her inne. Anser dette som svindel, og anbefaler alle dere andre til å anmelde selskapet, samt Sara Elisabeth Haukeland. Dette er en veloverveid svindel. De har bevist utelatt kontaktinformasjon på faktura. De sender EHF faktura bevist for å unngå redusere risiko for at svindel oppdages ved oppakking av post. De har valgt varetekst "videreføring av uthevet profilering..." for å skape et inntrykk av dette er noe bedriften har brukt før. De spekulerer i at beløpet er for lite til å kontrolleres.
Sara Elisabeth Haukland la igjen en kommentar den 16 nov 2017 15:47:22
Hei. Det er nok fremdeles noen som har fått faktura som ikke skulle hatt det, noe som er beklagelig. Vi jobber med å løse problemet, og vil ha alt på plass om noen få dager. Vi beklager det på det sterkeste, og legger oss totalt flate for dette. Det er full kontaktinfo på alle fakturaer, så hvis man leser fakturaen, er det bare å ta kontakt på mail eller telefon. Vi spekulerer heller ikke i noe som helst, da det er ikke noe som gagner oss at vi får dårlig rykte. Det gjør det bare ennå vanskeligere for oss å selge oss inn til bedrifter. Vi har også sendt ut kreditnotaer til alle som er berørte, selv om vi ikke har rukket å ta telefonisk kontakt med alle. Igjen, vi beklager på det sterkeste at vi fremdeles har noen problemer med dette, men vi jobber som sagt med å løse dette.
Trygg Handel svarte på en kommentar den 17 nov 2017 12:20:44
Er ikke dette den samme beskjeden som dere også ga for noen måneder siden? Tydeligvis er det veldig vanskelig å ikke sende fakturaer til bedrifter som ikke har et kundeforhold til dere.
Bygg og Eiendomstjenester AS la igjen en kommentar den 18 nov 2017 14:16:00
Har mottatt faktura likelydene som de over, har absolutt null kjennskap til dette foretaket, aldri blitt kontaktet, bare mottatt e-faktura . Har slettet den i bank, dette er svindel så det holder. Bygg og Eiendomstjenester AS
Sara Elisabeth Haukland la igjen en kommentar den 21 nov 2017 14:26:03
Trygg Handel: Jeg vet ikke helt om jeg har mer interesse av å repetere meg selv for dere, etter et utall av mailer frem og tilbake. Skjønner ikke helt hva du prøver å gjøre. Jeg kan godt lage skjermdump av alle mailer, slik at alle blir klar over hvordan dere hersellerer med oss. Men for ordens skyld. De som var ansvarlige for å sende ut fakturaer for oss laget hundrevis av fakturaer fra en liste som skulle bli brukt for å sende ut tilbud. Dette skjedde tre ganger, og etter siste gangen ble kontrakten med selskapet avsluttet. Vi sender disse ut selv, etter en liste over kunder som vi har fått oversendt. Som jeg har sagt til dere, så har det vært en del feil i denne lista (ikke vet jeg hvorfor), og jeg driver med bekreftelser av alle bedrifter slik at vi skal unngå dette i fremtiden. Alle som har fått faktura som mener denne ikke er berettiget blir anbefalt å sende oss en epost slik at vi kan se på saken og rydde opp i den. Epostadressen er: bedarkivet@gmail.com. Tusen takk.
Trygg Handel svarte på en kommentar den 22 nov 2017 09:33:03
Du synes ikke at etter den første puljen "feil-sendte" fakturaer, så er det på sin plass å være ekstra nøye og dobbelsjekke før utsendelse av pulje 2, eller for den delen pulje 3? Rasmussen Media & Marketing er ansvarlig for utgående krav, uansett hvilken skyld en tredjepart har. De "feil-sendte" fakturaene har blitt sendt ut feil under flere år, tidligere fra Blumedia (med samme eier), så du må forstå skepsisen til dine forklaringer.
Morten Hetland la igjen en kommentar den 22 nov 2017 20:12:41
Jeg mottok faktura fra Rasmussen Media og marketing svindel as. Jeg har slettet faktura og har politi anmeldt selskapet for svindel. oppfordrer alle som får slike fakturaer, uansett hvilket selskap som står bak, og straks anmelde dette til politiet. Får politiet nok anmeldelser så må de reagere mot firmaet, det er ikke bare en glipp at slike faktuarer blir sendt ut, jeg har aldri hatt dialog eller mottatt tilbud fra de ller noen andre på katalog tjenester, får jeg purring eller flere fakturaer , blir disse videresendt politiet
Tony Eriksen la igjen en kommentar den 24 nov 2017 15:46:25
Sara Elisabeth Haukland er nok Kenneth Oliver Rasmussen, meget dyktig til å svaret, men folk kjøper ikke den.
BØ CAMPING la igjen en kommentar den 11 des 2017 09:48:48
Vi har mottatt samme faktura som dere andre her. Denne er datert 05.12.17. Det er finnes ikke gatenavn og nr , heller ingen telefonnr og mail adresse på fakturaen. Ser feilen med feilutsendte fakturaer skal ha oppstått for en god stund tilbake. I 2017 skulle det ikke ta lang tid å få rettet opp i dette. Så dette ser vi på som svindel.
Roy Hofstad la igjen en kommentar den 11 des 2017 17:00:55
Har også mottatt faktura fra dette svindel selskapet. Prøvde å ringe dem, men selvfølgelig ingen svar og få. Oppgitt kontaktperson Sara Elisabeth Haukland er ikke å finne noen plass ved søk i Google eller lignende. Faktura datert 05.12.2017 og gjelder videreføring av uthevet profilering. Juks og bedrag!!!!!!
Emil la igjen en kommentar den 20 jul 2019 10:04:51
Mottok i dag en EHF-faktura fra Bedriftsarkivet som gjelder Profilering Bedrift 24.mnd siste periode. I og med at de sender på EHF vil det ikke stå at det er tilbud (Reg. Frist som de pleier å skrive)
Arve Sundfær la igjen en kommentar den 22 jul 2019 22:17:27
Mottok en EHF faktura fra Rasmussen Media & Markeying Ser det er kommentarer helt fra 2017 Lang opprettingstid Svindel Sundfær transport AS
Bjørn Sveum la igjen en kommentar den 23 jul 2019 13:37:09
Mottok en faktura fra Rasmussen Media &Markeying , aldri hørt om firma før idag. EHF format. Ikke bestilt noe i det hele tatt, vurderer politianmeldelse hvis ikke dere gjør det
Storbukt Bygg AS la igjen en kommentar den 25 jul 2019 07:28:03
Mottok en faktura fra Bedriftsarkivet på EHF og har aldri hatt noe med dem å gjøre. Email får man i retur og tlf.nr er ikke i bruk. Har sendt en mail på en adresse jeg fant på hjemmesiden men har ikke hørt et ord fra dem. Politianmeldelse neste.
Tana massasje- og kroppsterapi AS la igjen en kommentar den 6 aug 2019 23:26:26
Har mottatt faktura rett i banken med fakturadato 30.07.2019 på kr 7487,50. (Fornyelse av profilering 24 mnd) Har aldri hørt om dette selskapet, og jeg har slettes ikke kjøpt noe profilering. Har nettopp sendt mail til bedarkivet@gmail.com med krav om kreditering av faktura ASAP. Kommer til å anmelde dette.
Liv la igjen en kommentar den 28 aug 2019 06:26:25
Jobber i regnskapskontor - har en kunde som fikk faktura fra Bedriftsarkivet.no i 2017, klaget da pr. epost, fikk kreditnota. Har fått ny faktura nå - hurra!!! Samme problemet fortsatt visst...
Per Gunnar Tollefsen la igjen en kommentar den 29 aug 2019 18:03:26
Fått faktura på 4990,- + mva fra Rass i mussen, får ikke tak i de på tlf, så jeg gjør som jeg pleier med svindlere. Jeg reiser en tur innom på besøk til de, tar nok en stund før de greier å sende ut noe som helst på en stund etter mitt besøk. love it :-)
Bjørn Bergli la igjen en kommentar den 19 sep 2019 09:49:38
Har mottatt faktura nr. 2610 fra Rasmussen Media & Marketing på kr. 6.237,50 inkl. mva. Ukjent leverandør for oss - har ingen forbindelse til selskapet. Dette er et svindelforsøk, selskapet har vært i søkelys for denne virksomhet siden 2015, se https://www.tv2.no/a/9433357. Media neste - kaster ikke bort tid på sånt svinepakk.
Bente Aarseth la igjen en kommentar den 9 okt 2019 11:16:29
Hei fikk i dag faktura nummer 3723 fra Ramussen Media & Marketing på kr. 6237,50 ink.mva. Vi er ikke kunde hos dem og ser jo at dette er et svindelforsøk. Denne fakturaen blir slettet og det trenger heller ikke komme en purring på denne fakturaen. De får ikke penger fra oss
Rigmor Skogstad la igjen en kommentar den 18 des 2019 08:11:16
Fikk tilsendt faktura10.12.2019 fra Bedriftsarkivet v/Vedal Media Services faktura 4012 rett i nettbank. Denne er slettet, forsøk på svindel, har slettes ikke bedt om noen oppføring. SVINDEL !
Trygg Handel svarte på en kommentar den 18 des 2019 08:37:17
Hei Rigmor. Vi advarer mot utsendelsene fra Vedal Media Services her: https://www.trygghandel.no/no/Svartelisten/2640/Company/Details/15200
Magne Ripmann - Fløya Anlegg AS la igjen en kommentar den 19 des 2019 08:29:39
Fikk faktura i dag. Ingen avtale med avsender. Henger meg på påstand om forsøk på svindel.
Elin H. Thoresen la igjen en kommentar den 20 des 2019 09:34:08
..Da har vi mottatt en faktura fra dette firma direkte som EHF faktura... Vi har ingen avtale med disse og anser dette som forsøk på svindel.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon