Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

HMS (Marketing & solutions AS)

Kontonummer: 9858.05.27884

Publisert: 09.10.2017

Pass på - Nye utsendelser merket med HMS

På Trygg Handels svarteliste legger vi ut informasjon om rene svindelbedrifter. Dere som har vært medlem en stund har sikkert gjerne registrert at vi har flere advarsler mot svindlere som har sendt ut fakturaer for HMS-service.

Den seneste aktøren vi advarte mot var Hokstad Marketing & Solutions, som fortsatt er aktive i dag.

Nå har det kommet en enda en svindelaktør på banen med utsendelser merket med "HMS".

På faktura står følgende opplysninger om avsender:

Marketing & solutions AS - Falskt navn - riktige er Bjerkan Marketing & Solutions og er ikke et AS, men et enkeltpersonforetak som ble opprettet opprettet den 11.09.2017.

819 542 752 - Falskt organisasjonsnummer - det riktige er 819 541 752.

På faktura krever de 3 960 kr, pluss 990 kr i MVA for en "Årlig HMS-service pakke" - tiltross for at firmaet ikke er MVA-registrert.

Dette er en falsk faktura (i motsetning til andre "versjoner" som mangler ordet faktura og egentlig er et tilbud skjult på en giroblankett) - og vi anbefaler derfor alle som mottar en faktura fra Bjerkan Marketing & Solutions om å kontakte politiet og anmelde forholdet som forsøk på bedrageri.

Slik ser fakturaene ut:

HMS (Marketing & solutions AS)

BJERKAN MARKETING & SOLUTIONS

Adresse
Kirkeveien 171
1384 Asker

  • Organisasjonsnummer: 819 541 752
  • Epost: hms@epost.no
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Kjell Vandsvik, Vandsvik mek verksted AS la igjen en kommentar den 6 des 2017 13:32:34
Har nettopp mottatt unummerert faktura på HMS-service pål. kr 4950,- inkl. fra Bjerkan Marketing & Solutions. Noe jeg ikke har hørt om eller bestilt noe av.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon