Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Førstehjelp pakke XL

Konto: RS3526 5100 0000 1961 9465

Publisert: 27.11.2017

Falske fakturaer fra Serbia for en "Førstehjelp pakke XL"

Vi ønsker å advare mot fiktive fakturaer som blir sendt ut av den serbiske bedriften "Obducat d.o.o". Utsendelsen kommer med produktbeskrivelsen "Førstehjelp pakke XL". På de fakturaer vi har fått ta del i så er prisen lagt til ca 20 000 kr. Teksten er skrevet på blanding av norsk og svensk.

Innehaver av bedriften Obducat d.o.o i Serbia er Stevan Petrovic. Samme person står registrert på en estlandsk firma ved navn "Aid Pharmacy OÜ", som vi advarte mot allerede høsten 2015 da de hadde utsendelser av falske fakturaer, også den gang merket med "Førstehjelp pakke XL".

Banden bak denne utsendelsen har også koblinger til flere svartelistede produkter/tjenester ifra mange forskjellige land.

Slik ser en faktura fra selskapet ut:

Førstehjelp pakke XL

OBDUCAT D.O.O

Adresse
Jurija Gararina 231
110 73 Belgrad -SRB


  • Organisasjonsnummer: SRB-2384274242
  • Epost: obducat@consultant.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon