Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Bedriftopplysningen.no

Konto: 6219.06.85166

Publisert: 05.12.2017

Falske fakturaer fra fiktiv katalog - Bedriftopplysningen.no

I det siste har flere bedrifter mottatt en falsk faktura merket med Bedriftopplysningen, sendt ut av Bjerkan Marketing & Solutions. Firmaet, som er et enkeltpersonforetak registrert 11.09.2017, er allerede å finne på vår svarteliste da de tidligere sendt ut falske fakturaer merket med HMS.

I den advarselen skrev vi:
"På faktura står følgende opplysninger om avsender:

Marketing & solutions AS - Falskt navn - riktige er Bjerkan Marketing & Solutions og er ikke et AS, men et enkeltpersonforetak som ble opprettet opprettet den 11.09.2017.
819 542 752 - Falskt organisasjonsnummer - det riktige er 819 541 752.
På faktura krever de 3 960 kr, pluss 990 kr i MVA for en "Årlig HMS-service pakke" - tiltross for at firmaet ikke er MVA-registrert.
"

Denne gangen har de klart å skrive korrekt organisasjonsnummer og firmanavn på utsendelsen.

Beskrivelse som gis er som følger:
"Videreføring av uthevet profilering. Varighet 60 mnd. Ingen automatisk fornyelse i denne perioden."

Vi har sjekket det aktuelle nettstedet Bedriftopplysning.no og vi vil således understreke at nettkatalogen ikke eksisterer. Domenet er ikke registrert, så det finnes ingen annonse å skulle kreve betalt for.

Vi har også gjort oss bemerket at både beskrivelse og "Varenr" (PRO-013) på faktura er identisk med den som står på fakturaene til Bedriftsarkivet.no - en katalog vi advarer mot her. I tillegg brukes den samme faktura-malen. Vi finner ytterligere likhetstrekk i navnene som brukes som referanse av aktørene - ingen av disse navnene gir "normale" treffer på nett for eksisterende personer.

Slik ser fakturaen fra Bedriftopplysningen.no ut:

Bedriftopplysningen.no

BJERKAN MARKETING & SOLUTIONS

Adresse
Kirkeveien 171
1384 Asker


  • Organisasjonsnummer: 819 541 752
  • Telefon: 46803549
  • Epost: bedriftopplysningen@mail.com
  • Url: www.bedriftopplysningen.no
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon