Bedriftopplysningen.no

Konto: 6219.06.85166

Publisert: 05.12.2017

Falske fakturaer fra fiktiv katalog - Bedriftopplysningen.no

I det siste har flere bedrifter mottatt en falsk faktura merket med Bedriftopplysningen, sendt ut av Bjerkan Marketing & Solutions. Firmaet, som er et enkeltpersonforetak registrert 11.09.2017, er allerede å finne på vår svarteliste da de tidligere sendt ut falske fakturaer merket med HMS.

I den advarselen skrev vi:
"På faktura står følgende opplysninger om avsender:

Marketing & solutions AS - Falskt navn - riktige er Bjerkan Marketing & Solutions og er ikke et AS, men et enkeltpersonforetak som ble opprettet opprettet den 11.09.2017.
819 542 752 - Falskt organisasjonsnummer - det riktige er 819 541 752.
På faktura krever de 3 960 kr, pluss 990 kr i MVA for en "Årlig HMS-service pakke" - tiltross for at firmaet ikke er MVA-registrert.
"

Denne gangen har de klart å skrive korrekt organisasjonsnummer og firmanavn på utsendelsen.

Beskrivelse som gis er som følger:
"Videreføring av uthevet profilering. Varighet 60 mnd. Ingen automatisk fornyelse i denne perioden."

Vi har sjekket det aktuelle nettstedet Bedriftopplysning.no og vi vil således understreke at nettkatalogen ikke eksisterer. Domenet er ikke registrert, så det finnes ingen annonse å skulle kreve betalt for.

Vi har også gjort oss bemerket at både beskrivelse og "Varenr" (PRO-013) på faktura er identisk med den som står på fakturaene til Bedriftsarkivet.no - en katalog vi advarer mot her. I tillegg brukes den samme faktura-malen. Vi finner ytterligere likhetstrekk i navnene som brukes som referanse av aktørene - ingen av disse navnene gir "normale" treffer på nett for eksisterende personer.

Slik ser fakturaen fra Bedriftopplysningen.no ut:

Bedriftopplysningen.no

BJERKAN MARKETING & SOLUTIONS

Adresse
Kirkeveien 171
1384 Asker


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon