Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

180.no / 1882.no (kopierte varemerker)

Konto: 9801.58.01956

Publisert: 26.01.2018

Pass på falske fakturaer med kopierte varemerker

Det er to forskjellige versjoner av disse fakturaene i omløp. Versjon 1 ser ut å komme ifra 180.no og versjon 2 ser ut å komme ifra 1882.no.

Versjon 2 inneholder også logoene til 180.no, Trygg Handel, 1881.no og Gule Sider, under rubriken "Michael Vedal Import & Salg eier også disse merkevarene". På begge versjoner står det med stor tekst: "Automatisk fornyelse av avtale i 30 mnd." Forøvrig inneholder fakturaene ingen informasjon om hvilken produkt/tjeneste den skal gjelde.

På utsendelsen står det følgende informasjon om påstått avsender:

Michael Vedal Import & Salg
Orgnr: 996533220
Ordredato: 22.01.2018
www.1882.no
post@1882.no
Tlf: 97487934
Vår ref: Sara Haukland
Deres ref: (blankt)

Denne informasjonen er samme på begge versjoner. Prisen er også den samme på alle versjoner vi har sett, og er 27 500 kr inkl. mva. Også "blankettnummer" på medfølgende giro er den samme (som egentlig skal være unik for hver enkel faktura).

Trygg Handel har vært i dialog med Michael Vedal som står som avsender på disse svindelfakturaene, og han avviser på det sterkeste at han står bak utsendelsen, men mener dette er noen som ønsker å "sabotere" for han. Vedal har bekreftet ovenfor oss at han er innehaver av det kontonummer som står oppført på fakturaene. Hvis det stemmer som Vedal sier at det er en annen person enn han selv som står bak, så innebærer dette at h*n ikke vil tjene 1 krone på utsendelsen - men at den kun er gjort for å sverte Vedal. Vedal uttaler at han ikke vet hvem dette kan være.

Utsendelsen er rar på flere måter, og at legge ved logoer til store kjente merkevarer (der vår logo har selskap av 1881, Gule Sider og 180.no) er som å be om rask stenging av bank-konto og rettslige forfølgelser. I tillegg er utsendelsen gjord via epost fra en anonym epost-konto, men inneholder signatur med Michael Vedals navn.

Dette er en av veldig få tilfeller der vi ikke med sikkerhet kan konkludere hvem som står bak, da vi mener det finnes aspekter som styrker Vedals påstand.

Slik ser de begge versjonene av denne utsendelsen ut:

 

180.no / 1882.no (kopierte varemerker)

Michael Vedal Import & Salg


Adresse
Konvallveien 62
1475 Finstadjordet


  • Organisasjonsnummer: 996 533 220
  • Telefon: 97487934
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Eivind Haatveit Hovet la igjen en kommentar den 5 okt 2018 08:35:08
Fikk faktura på 4990 inkl moms fra Michael vedal import og salg. Fikk denne faktura sol ehf-format i uni24. Og dette er noe som jeg aldri har bestilt eller hørt om. Vh Eivind
Reza la igjen en kommentar den 14 nov 2018 15:07:37
Fikk e-faktura i nettbanken på kr 4990 inkl moms fra Michael Vedal Import og Salg, jeg også. Jeg har aldri bestilt noe fra/ eller hørt om dette firma! Lastet ned e-fakturaen, og slettet den fra nettbanken.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon