Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

ITR - Varemerkepublikasjon

Konto: IBAN: MT69STBA19116000200050602274503

Publisert: 15.02.2018

Advarsel mot ITR-Register!

Den polske bedriften "ITR" sender for tiden ut skjemaer for varemerkeregistrering til norske bedrifter. Utsendelsen er merket med rubrikken "Varemerkepublikasjon" og det skapes inntrykk av å være en offisiell internasjonal registrering av deres varmemerke. Utsendelsen er skrevet på dårlig norsk, antakeligvis oversatt via Google Translate.

Vi ønsker å gjøre alle bedrifter oppmerksomme på at dette kun er et sleipt tilbud, på lik linje med så mange andre utsendelser vi tidligere har advart mot - det foreligger ikke noen betalingsplikt eller noen ordre som grunnlag for utsendelsen.

Dette firmaet ønsker betalt for å registrere dere i sin egen katalog over varemerker. Hvis man betaler de 13 300 kronene som disse ønsker for denne tjenesten, vil dere altså ikke bli registrert noe annet sted enn i denne bedriftens verdiløse database (itr-service.com) over varemerker, noe som ikke har noen offisiell betydning for deres varemerke i det hele tatt.

Vi oppfordrer alle våre lesere om å pent å stå over/kaste tilbudet fra denne useriøse aktøren.

Slik ser utsendelsen fra ITR-Register ut:

ITR - Varemerkepublikasjon

ITR Register

Adresse
Al. Jerozolimskie 155 lok.U3
02-326 Warsaw, Poland


  • Organisasjonsnummer: -
  • Epost: info@itr-service.com
  • Url: www.itr-service.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon