Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

HMS-service

Konto: 4212.20.76185

Publisert: 27.08.2018

Fler falske fakturaer merket med HMS-Service

Vi har tidligere skrevet flere advarsler mot en bande fra Trondheim som i flere år har sendt falske fakturaer vedrørende HMS-Service, fra forskjellige enkeltpersonforetak.

Avsender av de falske fakturaene denne gangen er enkeltpersonforetaket HMS-Service Wiik, som ble opprettet for en uke siden - 20.08.2018. Beskrivelse er "HMS veil. 2018" og med en linke til "regelhjelp.no" som driftes av Arbeidstilsynet sammen med flere andre etater - i et forsøk å gi fakturaen falsk legitimitet.

Avsender oppgir MVA bak org.nr og fakturerer med moms, uten å være registrert i MVA-registeret.

Innehaver av bedriften har tidligere hatt roller i det hardt kritiserte "Teleregisteret" (les mer her) og Rettinvest (les vår advarsel her).

Vi anbefaler alle mottakere av fakturaene til å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende inn en kopi til oss.

HMS-service

HMS-Service Wiik

Adresse
Flathaugvegen 10
7715 STEINKJER


  • Organisasjonsnummer: 921240635
  • Telefon: 40737871
  • Epost: christian.wiik88@outlook.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon