Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Bedriftsarkivet

Konto: NO- Norge

Publisert: 28.01.2019

Oppdatert: 31.01.2019

Bedriftsarkivet er igjen aktive med nye utsendelser av falske fakturaer

Vi har tidligere i september 2017 skrevet om falske kravbrev fra nettkatalogen Bedriftsarkivet.no, som i oktober 2017 også ble belyst i en artikkel av TV2.no.

Den gangen ble faktura utsendt av enkeltpersonforetaket Rasmussen Media & Marketing. Det er nå skiftet til NUF-selskapet Varebilsentralen (med samme innehaver). Det "nye" selskapet er dog iferd med å bli slettet; den 03.01.2019 meldte Brønnøysundregistrene følgende kunngjøring:

"Antatt døde foretak.
Foretaket vil bli slettet i Foretaksregisteret med hjemmel i foretaksregisterloven § 7-3, med mindre vi mottar melding om annet innen tre uker fra i dag."

Vår oppfatting er at selskapet vil bli slettet, da morselskapet for NUF-enheten "CARGOCAN INVEST LTD", ble tvangsoppløst den 4.desember 2018, ifølge det britiske bedriftsregisteret.

På utsendelsen vi har fått kopi av står det: "Referanse pakken 12 mnd" til en pris av 13 000 kr eks. mva. (firmaet er ifølge proff.no ikke registrert i MVA-registeret, til tross for at de fakturerer med 3 250 kr i moms). Nettsiden Bedriftsarkivet.no er heller ikke i drift - så hvor man vil få denne annonsepakken publisert vet vi ikke...

Vi anbefaler mottakere om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

 

Bedriftsarkivet

Varebilsentralen

Adresse
Selma Ellefsens vei 1
0581 Oslo


  • Organisasjonsnummer: 919227249
  • Epost: post@bedriftsarkivet.no
  • Url: www.bedriftsarkivet.no
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Kathrine Nilsen la igjen en kommentar den 30 jan 2019 10.41.16
Hei Følger oppfordring for statistikkføring av svindelforsøk og rapporterer mottak av denne fakturaen i dag 30.01.19 pr post

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon