Bedriftsarkivet

Konto: NO- Norge

Publisert: 28.01.2019

Oppdatert: 31.01.2019

Bedriftsarkivet er igjen aktive med nye utsendelser av falske fakturaer

Vi har tidligere i september 2017 skrevet om falske kravbrev fra nettkatalogen Bedriftsarkivet.no, som i oktober 2017 også ble belyst i en artikkel av TV2.no.

Den gangen ble faktura utsendt av enkeltpersonforetaket Rasmussen Media & Marketing. Det er nå skiftet til NUF-selskapet Varebilsentralen (med samme innehaver). Det "nye" selskapet er dog iferd med å bli slettet; den 03.01.2019 meldte Brønnøysundregistrene følgende kunngjøring:

"Antatt døde foretak.
Foretaket vil bli slettet i Foretaksregisteret med hjemmel i foretaksregisterloven § 7-3, med mindre vi mottar melding om annet innen tre uker fra i dag."

Vår oppfatting er at selskapet vil bli slettet, da morselskapet for NUF-enheten "CARGOCAN INVEST LTD", ble tvangsoppløst den 4.desember 2018, ifølge det britiske bedriftsregisteret.

På utsendelsen vi har fått kopi av står det: "Referanse pakken 12 mnd" til en pris av 13 000 kr eks. mva. (firmaet er ifølge proff.no ikke registrert i MVA-registeret, til tross for at de fakturerer med 3 250 kr i moms). Nettsiden Bedriftsarkivet.no er heller ikke i drift - så hvor man vil få denne annonsepakken publisert vet vi ikke...

Vi anbefaler mottakere om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

 

Bedriftsarkivet

Varebilsentralen

Adresse
Selma Ellefsens vei 1
0581 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Kathrine Nilsen la igjen en kommentar den 30 jan 2019 10:41:16
Hei Følger oppfordring for statistikkføring av svindelforsøk og rapporterer mottak av denne fakturaen i dag 30.01.19 pr post

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon