Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Bedriftsportalen

Konto: SE- Sverige

Publisert: 19.03.2019

Pass opp for Bedriftsportalen - svenske annonsesvindlerne har våknet etter en lang vinter

For noen år siden advarte vi mot svenske annonse-svindlere som var flittige med å utføre svindel mot norske bedrifter, spesielt under 2012, 2013 og 2014 da vi ukentlig advarte mot nye aktører i denne kategorien. I tillegg til de vi publisert på vår svarteliste (med bekreftet firma bak utsendelse) advarte vi også mot en rekke aktører med ukjente bakmenn i denne artikkelen. De siste årene har denne typen av svindel avtatt,  men nå er altså hvert fall én aktør aktiv igjen.

Svindelmetode
Vi siterer oss selv fra artikkelen her:
"Svindelmetoden disse bruker, er akkurat den samme som for de aller fleste andre svenske annonse-svindlerne dere kan lese om på vår svarteliste - de ringer deg opp, ber deg signere et skjema pr epost eller faks for å avslutte et engasjement som de hevder dere har vært med på tidligere - men i realiteten er dette ren løgn.
 
Det selgeren sender over er alt annet enn en oppsigelse - det er en bestilling av veldig - veldig - dyre annonser på et verdiløst nettsted som kun er opprettet for at de skal kunne ha en plass å publisere de verdiløse oppføringene på. Ofte bruker denne typen aktører falske annonser fra velkjente bedrifter (uten bedriftens kjennskap) for å få nettsiden til å fremstå som seriøs. De fleste av disse sidene - som stadig kommer med nye navn og hjemmesider - er omtrent bygget opp på den samme måten, ved å "ta" artikler fra andre nyhetskilder å legge opp på siden sin."

Denne gangen kaller seg aktøren for Bedriftsportalen med en nettside på bedriftsportalen.org.
Siden, som er en enkel blogg, har få eller ingen besøkere, så å annonsere her (hvis de hadde solgt annonser på en seriøs måte) hadde likevel vært bortkastede penger. Prisen de forsøker å lure bedrifter for er 8 995 kr ganger 8 "perioder" = 71 960 kr.

Firmaet bak, Svenska Konceptutveckling AB, er å finne på Förenade Bolag sin varslingsliste i Sverige for det samme produktet. Firmaet mangler registrering for både skatt og MVA - i tillegg til konkursbegjæring 04.10.2018. Domenet bedriftsportalen.org er registrert anonymt gjennom "Domains By Proxy, LLC".

Oppdatering: 26.03.2019

Fakturerende selskap er nå "DTM Organisation AB" (firmainformasjon). Betaling skal skje til en konto i Handelsbanken. Firmaets varamedlem er også i styret til Svenska Konceptutveckling AB.

Vi anbefaler alle som blir kontaktet av aktøren om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av ordreskjema/faktura for statistikkføring.

 

Bedriftsportalen

DTM Organisation AB / Svenska Konceptutveckling AB

Adresse
Mailbox 704
114 11 Stockholm


  • Organisasjonsnummer: SE-559118-4055 / SE-556988-8224
  • Epost: markus@bedriftsportalen.org
  • Url: www.bedriftsportalen.org
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon