Loop Webbhotell

Konto: SE- Sverige

Publisert: 23.05.2019

Ikke betal faktura fra "Loop Webbhotell"!

En svensk svindel-bande er meget aktiv om dagene med å sende falske fakturaer til norske bedrifter. Vi har tidligere i mai publisert advarsler mot to produkter, begge med samme bakmenn, Iso International (les advarsel) og Nordic Domains (les advarsel). Nå er de også igang med et tredje produkt - Loop Webbhotell.

Navnet spiller på navnelikhet med det store kjente "Loopia Webhotell". På faktura har de oppgitt domenet "loppwebbhotell.com" og her har Loopia (det riktige) tatt over domenet og publisert en advarsel mot utsendelsene:

"Varning för fakturor från "Loop webbhotell".
Vi har uppmärksammat att det skickas bedrägerifakturor från ett företag som kallar sig "Loop webbhotell".
Med anledning av detta vill vi varna alla mottagare av dessa fakturor och förtydliga att "Loop webbhotell" inte har något med "Loopia Webbhotell" att göra.
"

Det har tidligere blitt gjort flere utsendelser i Sverige under det samme navnet, viser advarsler på svenske varslingslister fra 2015 og 2016.

De nye norske utsendelsene har falsk org.nr og navn på faktura, og betaling skal skje til en svensk konto i Skandiabanken.

Vi fraråder selvsagt alle mottakere fra å betale tilsendt faktura, men heller politianmelde forholdet og gjerne sende inn en kopi til oss for statistikkføring.

Loop Webbhotell

Loop Webbhotell

Adresse
Regeringsgatan 67
104 54 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Mads Johnsen la igjen en kommentar den 14 jun 2019 11:33:01
Fått faktura fram dem vi også. La merke til at mailadresse var loppwebb isteden loopwebb, så tenkte det var noe ugler i mosen. Bra at folk sier ifra.
Linnea la igjen en kommentar den 15 jul 2019 09:05:51
Fikk faktura idag loopia pool..
Terje Kjeldahl la igjen en kommentar den 8 aug 2019 08:02:07
Fikk faktura fra Loop Webbhotell 8. august 2019. De ber om betaling for et webdomene vi sluttet å abonnere på for ca. 10 år siden. Vi kommer selvsagt ikke til å betale.
Per Møller-Pedersen la igjen en kommentar den 10 sep 2019 16:47:10
Jeg har også mottatt faktura fra Loop Webbhotell med fakturadato 13.8.2019. Det er for et webhotell og domene som er sagt opp. Teksten på faktura tyder på at det er svindel. Faktura blir selvsagt ikke betalt

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon