Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

International Fairs Directory

Konto: HU- Ungarn

Publisert: 13.11.2019

Pass opp for lurebrev fra International Fairs Directory

Mange bedrifter som på en eller annen måte deltar i messer mottar med jevne mellomrom tilbud om oppføring i ulike "nettkataloger" som er spesial-tilpasset for aktører som gjerne markedsfører seg på messer.

Disse sender ut et skjema som lister deres bedriftsinformasjon, og ber dere om å rette eventuelle feil og sende tilbake signert skjema til aktøren i medfølgende svars-konvolutt.

Hvis dere skriver under på skjemaet og sender det tilbake vil dere ha inngått en treårs kontrakt som koster dere 1 212 Euro per år. Etter disse tre årene vil avtalen løpe på videre år etter år hvis den ikke sies opp med rekommandert brev senest tre måneder før utgangdato av den aktuelle avtaleperioden. Dette fremgår av liten skrift lengst nederst på skjemaet og er lett å overse, noe som er hele poenget med utsendelsen.

Bak denne verdiløse nettkatalogen står et firma registrert i Alajuela, Costa Rica, men betaling skal skje til en bedriftskonto i Ungarn.

Vårt råd er at hvis dere mottar dette "tilbudet" ifra International Fairs Directory så slenger dere det i søppelkassen!

International Fairs Directory

Integra Eco Kft. / MULPOR Company S.R.L

Adresse
Váci utca 12. 1. em. 2. / Calle 5 La Paz, Local No.2 Entre Av. 6 y 8
HU-1052 / CR-20101 Budapest, Hungary / Alajuela, Costa Rica


  • Organisasjonsnummer: HU-26254436241 / CR-1405180854341
  • Telefon: +50647006061
  • Epost: info@inter-fairs.com
  • Url: www.inter-fairs.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Charlotte Meethz la igjen en kommentar den 10 sep 2020 08.38.29
Hej! Om vi nu råkar ha skrivit på detta papper, skickat in det och nu fått en faktura. Hur kan vi krångla oss ur denna situationen.
Trygg Handel svarte på en kommentar den 17 sep 2020 10.43.21
Hei Charlotte, vi tar kontakt med deg snarlig for å rådge kring denne saken.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon