TM - Trademark

Konto: GB- Storbritannia

Publisert: 27.11.2019

Fler svindelkrav fra 3AP Consulting

3AP Consulting er allerede å finne med 4 forskjellige produkter på vår svarteliste, og nå er de igang igjen med nye utsendelser av svindelfakturaer.

Denne gangen vedrørende noe de kaller for "Trademark monitoring" og "Trademark Protection", som de ønsker 1 850 Euro for, nesten 19 000 NOK.

Logo på faktura er den samme som ble brukt ved utsendelse av falske fakturaer for 2 måneder siden, som vi advarte mot her under navnet "Trade Markregister", den gangen fra et firma registrert i Litauen.

3AP Consulting er registrert i Storbritannia med svenske Nenad Todorovic som "director".

Vi anbefaler mottakere om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

TM - Trademark

3AP Consulting

Adresse
1 High Lane
SK6 8JD Stockport, UK


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon