Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Førstehjelputstyr

Konto: GB- Storbritannia

Publisert: 25.03.2020

Coronakrisen utnyttes av svindelbande: falske fakturaer for førstehjelputstyr og Antibac i omløp!

Facility People er et belgisk svindelfirma med svensk tilkobling som vi allerede i år har advart mot ved tre separate anledninger. Nå er de aktive med en fjerde versjon av falske fakturaer som blir sendt ut mot norsk næringsliv.

Denne gangen prøver de å svindle bedrifter for 2 614 € (ca 30 880 kr) for hva de beskriver som:
"Antibac hånddesinfeksjon 85% GEL 600ml 15 pack" x 10 antall og "Førstehjelpkoffert MULTI rød" x 3 antall.

Ved betaling vil dere ikke motta et produkt, da svindelbanden bak kun er interessert i å lure til seg pengene dine.

Disse har tidligere gjort utsendelser av falske fakturaer vedrørende førstehjelpkofferter, men denne gangen har de medviten valgt "antibac" for å utnytte etterspørselen på produktet under coronakrisen.

Betaling skal skje til en konto i Storbritannia.

Vi anbefaler mottakere av faktura om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

 

Førstehjelputstyr

Facility People

Adresse
Frank Van Ackerpromenade 17
BE-8000 Brygge, Belgium


  • Organisasjonsnummer: BE82394483
  • Epost: fpb@adexec.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon