Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

EU Business Register 2020/2021

Konto: -

Publisert: 05.08.2020

EU Business Register - ikke signer på dette skjemaet!

Vi har gjentatte ganger advart mot EU Business Register og lignende kataloger driftet av det samme svindelfirmaet, blant annet her i 2013. Disse sender for tiden ut skjemaer pr epost der de på nytt prøver å lure norske bedrifter til å signere og returnere, for å så bli hekta på et dyrt og verdiløst abonnement i katalogen.

Navnet de spiller på er det offisielle registret EBR - European Business Register, som finnes på siden www.ebr.org. EU Business Register har også navngitt skjemaet sitt med forkortelsen "EBR-registry", men denne katalogen finnes på "eubusinessregister.net" og har absolutt ikke noen ting med det riktige EBR å gjøre.

Sett bort ifra små forandringer i layouten på skjemaet så er betingelsene og e-posten de sender ut identisk med tidligere utsendelser.

I eposten står det følgende:

"Subject: EU Business Register 2020/2021

Hello,

In order to have your company inserted in the EU Business Register for 2020/2021, please print, complete and submit the attached form in a reply to this email.

EU BUSINESS REGISTER
3700 AA ZEIST
THE NETHERLANDS

Fax: +31 205 248 107

All electronic file formats are accepted.

Updating is free of charge."

Merk at det her står veldig tydelig at "Updating is free of charge", dvs. det er gratis å gjøre en oppdatering, altså kan det derfor lett mistolkes og at man dermed returnerer skjemaet etter man har fylt det ut.

Med knøttliten tekst på skjemaet står det dog at dere kun skal signere på skjemaet dersom dere ønsker en betalt oppføring. Denne koster dere €995 pr år og avtalen strekker seg over tre år, altså blir det totale kravet på €2 985, noe som utgjør nærmere 32.000 kr og har også automatisk fornyelse hvis dere ikke sender en oppsigelse til aktøren senest to måneder før avtaleperioden løper ut.

Hvis dere fyller ut skjemaet og sender det inn uten å signere, så er det gratis, hvis dere skriver under på skjemaet så vil det koste dere dyrt.

Denne "katalogen" har overhode ikke noen som helst verdi, men er kun skapt med hensikt om å villede bedrifter i hele Europa, nettopp derfor anbefaler vi samtlige bedrifter til å være på vakt og ikke besvare på noe som helst fra ovennevnt aktør.

Skjemaet EU Business Register ønsker at dere skal returnere ser slik ut:

EU Business Register 2020/2021

EU Business Services Ltd

Adresse
P.O. BOX 2021
3700 AA - Zeist, The Netherlands


  • Organisasjonsnummer: C27229
  • Faks: +31 30 310 0126
  • Epost: register@ebr-registry.com
  • Url: www.eubusinessregister.net
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon