INFONETT

Konto: NO- Norge

Publisert: 05.12.2023

-

Vær oppmerksom på lurefakturaer fra Infonett!

En velkjent aktør har igjen havnet på vår svarteliste, denne gangen under navnet Infonett.

Ifølge fakturatteksten er dette et tilbud som "dere står fritt til å kaste, brenne eller slette". Advarselen gjelder ikke nødvendigvis selve tjenesten (som vi ikke kjenner til), men hvordan slike utsendelser oppfattes av mottakeren i samsvar med markedsføringsloven.

Det dominerende ordet på arket er "FAKTURA", og du må lese en kommentar for å innse at det faktisk bare er et tilbud. Dette er en velkjent strategi brukt av mange svindelbander, med den hensikt å få fakturaen til å gli gjennom systemet og forveksles med en legitim faktura som krever betaling. En av våre medlemmer oppsummerte sin opplevelse slik:

"En liten lurerifaktura er i omløp igjen."

Det har vært flere tilfeller med domfellelser for utsendelse av slike fakturaer. Derfor anbefaler vi mottakere å anmelde saken til politiet og gjerne sende oss en kopi for vår egen statistikk.

INFONETT

Michael Straczynski - Infonett

Adresse
Damholtveien 6
1870 Ørje


  • Organisasjonsnummer: 931796720
  • Telefon: 33002949
  • Etablert: 2023
  • Antall ansatte: 0
  • Epost: support@nbedrift.no

 

 

CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Enhjørningen Fiskerestaurant Øyvind Thorsen la igjen en kommentar den 22 feb 2024 11:57:20
Vi har mottatt en Faktura fra dette infonett, men skjønte at dette var svindel og søkte litt på nett og fant bl,annet dere. På vår faktura sto det i følge avtale på telefon.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon