Bedriftshjelperne

Konto: NO- Norge

Publisert: 10.04.2024

Vær oppmerksom på falske fakturaer fra Bedriftshjelperne!

Vi har fått inn flere henvendelser fra norske bedrifter som har mottatt faktura fra Bedriftshjelperne uten at det har vært noen dialog på forhånd.

Fakturert beløp er 2 990 kr med den korte beskrivelsen «Abonnement 12 mnd.»

Fakturaens avsender er «Bedriftshjelperne AS», men dette er et falskt bedriftsnavn. Organisasjonsnummer går til selskapet Mova Norge AS, en aktør med flere oppføringer på vår Svarteliste. (firmainformasjon fra Proff)

Opplyst postadresse går til samme firma, og domenet for epost-adressen ble registrert 21.06.2023 av det samme selskapet.

Fakturert beløp er uten MVA, og Mova Norge AS er ikke registrert for MVA på nåværende tidspunkt.

Vi anbefaler at alle mottakere av en svindelfaktura fra «Bedriftshjelperne» anmelder bedrageriforsøket til politiet, samt sender oss en fakturakopi for statistikkføring og kontroll over ev. forandringer.

-

Bedriftshjelperne

Bedriftshjelperne AS (Mova Norge AS)

Adresse
Damholtveien 6
1870 Ørje


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Bedriftshjelperne AS la igjen en kommentar den 10 apr 2024 07:46:35
Beviser? Ikke? Da blir det anmeldelse for brudd på markedsføringsloven og det blir også levert søksmål for negativ omtale uten å ha beviser for noe som helst. Det ser ut som at dette er den nye stilen deres, der dere slenger ut med beskyldninger mot folk uten å ha en tråd med beviser for noe. Desperat etter kunder eller å ha mistet halvåarten av de i løpet av fjoråret kanskje? Patetisk.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon