EBS

Konto: SE1550000000055020264822

 

Ny "ISO-svindler" - EBS

Enda en useriøs aktør som selger verdiløse "ISO-annonser" har trengt seg inn på det norske markedet den siste tiden.

Aktøren som utgir seg for å hete "EBS" har en nettside på ebsolution.org - en side som kun er et parkert domene og som ikke har noe innehold.

Allerede der kan man fastslå at det dreier seg om svindelforsøk mot norske bedrifter ved å selge annonser på et nettsted som ikke enn gang er i drift.

Domenet ebsolution.org ble registrert så sent som 26. november i år (akkurat en uke siden når vi skriver dette) og følgende info er å finne for registreringen:

Name: Denis Kokot
Organization: ebs
Address 1: drottningblanka 1
City: Vadstena
Zip: 59240
Country: SE
Phone: +46.721555697
Email: kundtjanst@isotorget.se

Noe som er verdt å gjøre seg bemerket her er siste raden der det står epostadresse; kundtjanst@isotorget.se - den tilhører nemlig et produkt vi har hatt på svartelisten siden 23. oktober 2013 under navnet ISOTORGET. De, på lik linje med "EBS", selger verdiløse ISO-annonser på nettsider ingen bruker. Ikke helt uventet er også fakturaene fra EBS nesten identiske med de fra ISOTORGET.

Vår advarsel mot ISOTORGET kan dere lese her.

Det finnes dog en del andre ting som er vært å påpeke på fakturaene fra EBS. Aktøren oppgir en adresse i den svenske byen "Vadstena", men vi får ikke noe treff ved søk på gateadressen. Vi finner dog et byggfirma (firmainformasjon) som har forkortingen EBS og som har operert i Vadstena siden 1991, men når vi prøvde å komme i kontakt med firmaet for å få avklart om disse har noe med disse utsendelsene å gjøre, så møttes vi av et "klikk" i andre enden av røret etter at vi presentert at vi ringte fra Trygg Handel AS.

Det organisasjonsnummer som står på fakturaen (556928-8243) går til et firma som vi har skrevet om tidligere, i vår advarsel mot Affärskanalen (affarskanalen.com), nemlig b2b Media Stockholm AB. (firmainformasjon)

Vi kan altså fastslå at EBS sine ISO-annonser er verdiløse (da det ikke finnes noe nettsted å legge de ut på) og at aktøren har koblinger til to velkjente svindelbedrifter.

Slik ser en faktura fra EBS ut:

EBS

b2b Media Stockholm AB

Adresse
Drottning Blanka 1
SE-592 40 Vadstena


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Advarsel mot ISOTORGET - verdiløs ISO-katalog av kjent svindelbedrift

ISOTORGET tilføyes i rekken blant verdiløse ISO-kataloger på nett som har dukket opp den siste tiden.

Les vår advarsel på Svartelisten her.

Les mer
Ørjan Hauge la igjen en kommentar den 17 jan 2014 14:09:46
De har nå et "nytt" firma som sender ut identiske faktura, men kaller seg nå Isofakta. Se forøvrig : http://www.forenadebolag.se/varningslistan/isofakta/

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon