NorskeISO

Konto: SE5480000810349347778111

 

Vi ønsker å advare mot ytterligere et svindelprodukt som er en så kallet "ISO-katalog" på nett - denne gangen NorskeISO (norskeiso.no)

Vi har fått ta del i flere tvistesaker som angår svindlerne og en av klagerne gir en meget utfyllende forklaring om hvordan dette påståtte salget ble utført og hvordan selger ordla seg for å skape forvirring. Vi mener dette sitatet beskriver fremgangsmåten på en meget god måte:


"Jeg ble ringt opp av dette selskapet (NorskeISO) som presenterte seg og sa at det var tiden for å gå igjennom opplysningene om oss og at de var korrekte.

Jeg sa da at jeg mente vi hadde sagt opp alle slike avtaler og ikke skulle stå oppført.

Fikk til svar at det var 2 års oppsigelse og dette var andre året.

Jeg spurte da opp igjen om dette men fikk til svar at etter dette året var vi ferdige og at vi bare måtte redigere opplysningene som lå inne slik at alt var riktig.

Opplysningene om oss ble gjennomgått og etter dette ble det sagt at hun ville gjøre opptak der jeg bekreftet adressen vår og mitt navn og stilling.

Under samtalen før innspilling ble det aldri nevnt beløpet som ligger opp under 30 000.-. Kan heller ikke huske at noen andre beløp ble nevnt heller.
Regnet da med at dette bare var en formell gjennomgang på en avsluttende sak.
"


Beskrivelsen som blir gitt ovenfor er veldig lik den som vi beskrev i vår advarsel mot Nordeks/NorDx i november 2013.

Det viser seg ganske kjapt, og ikke overraskende, at det absolutt ikke er en tilfeldighet.

Vi har lydopptak fra selgere som forsøker å selge begge disse produktene og i opptakene kan man høre den samme norske kvinnelige selgeren. Hun bruker dog to forskjellige navn, et for Nordeks/NorDx og et for NorskeISO, men felles for begge lydopptakene er at hun følger samme "mal" og de er identiske hvis vi ser bort ifra det faktum at hun oppgir ulike navn.

Hun starter opptaket med samme setting for NorskeISO som vi skrev i vår advarsel mot Nordeks/NorDx, med det nye navnet som enda forskjell:
"...som bekrefter Deres siste deltakelse i NorskeISO..."

Men koblingen til Nordeks/NorDx ender ikke der, også på styrenivå har de en direkte kobling da denne svenske mannen sitter i styret for både MPW Scandinavia AB, som fakturerer for Nordeks/NorDx, og også for det "nye" firmaet HGVS Sverige AB som fakturerer for NorskeISO (på kravbrevene som sendes ut kaller de seg dog for "Nord IT Group AB").

Med denne koblingen blir de også koblet til det forrige produktet vi la opp på svartelisten - Grønnbedrift.

HGVS Sverige AB ble ikke registrert før i november 2013, så at de i salgsamtalen påstår at dere annonserer for andre året på rad, er selvsagt ren og skjær løgn.

Domenet -norskeiso.no- er registrertGJESDAL DOMENE FORENING.

Vi ønsker å repetere vår oppfordring fra vår seneste advarsel mot to andre "ISO-kataloger", Isonordic (isonordic.com) og Isofakta (isofakta.com):
Det finnes per dags dato veldig mange ulike "ISO-kataloger" som driver med ren svindel (selger verdiløse oppføringer), en del av disse kan oppgi at de ringer fra de faktiske offisielle registrene og det er først når man mottar fakturaen man forstår at man har blitt lurt. Vi råder derfor alle som mottar en telefon ang. en oppføring i en ISO-katalog om alltid å be selgeren om å sende tilbudet skriftlig på epost - eller som medlem i Trygg Handel - sette over samtalen til vår kundeservice!

Her under kan dere se en faktura fra NorskeISO.

NorskeISO

HGVS Sverige AB

Adresse
Boks 1622
SE-114 79 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Nordeks har blitt NorDx

Svindelproduktet Nordeks benytter seg nå også av navnet "NorDx", les vår oppdaterte advarsel for mer informasjon.

Les mer
Siv Berget la igjen en kommentar den 7 mar 2014 09:10:06
Hei, Vil bare informere om at jeg har blitt utsatt for denne same svindelen som beskrevet ovenfor. MVH Siv Berget Semco Maritime AS
Siv Berget la igjen en kommentar den 7 mar 2014 14:11:49
Hei, Har hatt mange mailhenvendelser og telefoner fra en per.stahl@norskeiso.no I anledning denne saken. Han prøver desperate å presse meg til å betale fakturaen. Mvh Siv Berget
Trygg Handel svarte på en kommentar den 7 mar 2014 14:20:31
Hei Siv, Du skal absolutt ikke la deg presses til å betale fakturaen. Vennligst ta kontakt med oss dersom du føler at du ønsker hjelp i saken.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon