Branschinfo (branschinfo.com)

Konto: SE6960000000000742486478

 

Vi har fått inn klager på ytterligere en svensk annonse-svindler som vi nå ønsker å advare imot - Branschinfo (branschinfo.com)

Svindelmetoden de benytter seg av er som følger:

Fremgangsmåten er akkurat den samme som for de aller fleste andre svenske annonse-svindlerne dere kan lese om på vår svarteliste - de ringer deg opp, ber deg signere et skjema pr epost eller faks for å avslutte et engasjement som de hevder dere har vært med på tidligere - men i realiteten er dette ren løgn da dere ved signering utfører bestilling på annonser til flere titalls-tusen kroner.
 
Det selgeren sender over er alt annet enn en oppsigelse - det er som sagt et skjema som gjelder bestilling av veldig - veldig - dyre annonser på et verdiløst nettsted som kun er opprettet for at de skal kunne ha en plass å publisere de verdiløse oppføringene på.

Domenet - branschinfo.com - står registret på Daglig Leder for den svenske bedriften b2b Media Stockholm AB (firmainformasjon).

Denne bedriften er allerede på vår svarteliste med to andre produkter:

1. Affärskanalen / Affarskanalen.com (affærskanalen) - lagt opp 14.08.2013 - annonse-svindel på lik linje med Branschinfo.

2. EBS - lagt opp 03.12.2013 - en verdiløs "ISO-katalog" med koblinger til lignende svindelprodukter.

Skjemaet som Branschinfo bruker har store likehetstrekk med skjemaet fra Affærskanalen, og telefonnummeret som står oppgitt har også tidligere blitt brukt av akkurat Affærskanalen.

Det finnes ingen seriøse bedrifter som ringer dere opp for å sende over et skjema for oppsigelse, dette er kun en sleip svindelmetode for å få dere å signere på et skjema som dere ellers ikke ville signert.

Slik ser skjemaet til Branschinfo (branschinfo.com) ut:

Branschinfo (branschinfo.com)

b2b Media Stockholm AB

Adresse
Box 3212
SE-103 64 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon