Ink & Toner Depot

Konto: EE2610 1022 0227 6792 20

 

Vær oppmerksom på falske fakturaer merket med Ink & Toner Depot - sendt fra det kjente svindelselskapet Europa Upplysningen

Den 28. februar advarte vi mot utsendelser av falske fakturaer merket med "ISO-Verket" som ble sendt ut av det samme firmaet (som da het Europa Porten OÜ) og denne advarselen har vi oppdatert flere ganger etterhvert som at aktøren skiftet firmanavn og/eller kontonummer. Europa Upplysningen har også sendt ut falske fakturaer til Tyskland om en "førstehjelpen-koffert" - som det fremkommer i kommentarfeltet for førstnevnte advarsel.

De har nå lagt til ytterligere et "produkt" til sin svindel-portefølje - Ink & Toner Depot. Fakturaene hevder at dere skal betale for "3-pakk tonerkassetter" til en pris  av 3 339 kr stk. - med f.eks 5 antall som dere kan se på eksempelfakturaen her under - noe som utgjør en totalsum på 16 695 kr.

Bedriftsopplysinger til firmaet og betalingsopplysinger er:
Europa Upplysningen
Söle 53
10311 Tallin

Bank: AS SEB
IBAN: EE2610 1022 0227 6792 20
BIC: EEUHEE2X

I øvrig står det kun en mail-adresse for å kontakte firmaet - info@inkdepot.eu. Domenet -inkdepot.eu- er uten noen nettside og er registrert for (i skrivende stund) kun en uke siden, den 13. mai 2014.

Domenet står registrert på dette svenske firmaet, men har oppgitt mail-adressen info@isoverket.com - som ble brukt av det tidligere svindelproduktet.

Slik ser fakturaen merket med Ink & Toner Depot ut:

Ink & Toner Depot

Europa Upplysningen OÜ

Adresse
Söle 53
EE-10311 Tallin


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Advarsel mot svindelproduktet ISO-VERKET!

Vi har i det siste advart mot flere ulike "ISO-kataloger" som er rene svindelprodukter, som f. eks Isofakta/Isonordic/DKG.

Vi ønsker nå å advare mot ytterligere en "ISO-katalog" - ISO-VERKET.

Les hele vår advarsel på svartelisten her.

Les mer
Hydro Aluminium Rolled Products AS la igjen en kommentar den 7 okt 2014 06:51:14
Hei, Vi har mottatt faktura fra Europa Upplysningen OÜ med samme org.nr. som nevnt ovenfor. Fakturaen har logo med SECURE, og produkte er Dedicated Server+3 Secure data server.
NCC Roads AS la igjen en kommentar den 7 okt 2014 11:16:08
Hei, vi har også mottatt faktura fra Europa Upplysningen OÜ med samme org.nr og med produkt "Dedicated Server 2".
Papyrus Norge AS la igjen en kommentar den 12 nov 2014 12:36:02
Hei. Mottatt svindelfaktura fra Europa Upplysningen med samme org,nr og adresse, men med nytt kontonummer. Produktet denne gangen er ISO-fakta og prisen er 14 789.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon