Jobb & Affärer (jobb&Affærer)

Svindelfirmaet UPS Media igang med nytt produkt - Jobb & Affärer!

Det norske NUF-selskapet UPS Media, som driftes av to svensker, er allerede svartelistet med hele 8 ulike svindelproduker;

 - Nordic News
 - Scandinavian Companies
 - Scandinavian News
 - Nordens Største Bedrifter
 - Norges Største Bedrifter
 - Nordiska Företag
 - Bedriftsnytt
 - Bedriftsnyheter

Nå har de begynt å "selge" under det nye navnet Jobb & Affärer (jobb&Affærer), med nettsiden jobbochaffarer.com - som ble registrert anonymt i januar i år.

Produktet selges inn på samme måte som alle de andre produktene aktøren står svartelistet med, nemlig ved at selger hevder at skjemaet dere skal signere og returnere gjelder oppsigelse av et engasjement, ikke at det egentlig er et bestillingsskjema for verdiløse annonser. I en hektisk hverdag er det derfor lett for beslutningstagere å overse det som står med liten skrift og at skjemaet derfor blir signert. I liten skrift står det, at du ved signering, utfører bestilling på x antall annonser til x antall kroner (en sum som oftest havner mellom 50 - 100,000 kr).

Det er skremmende å se at svindelbedriften har levert et årsregnskap for 2013 på hele 4,4 millioner kroner, en inntekt som kun baserer seg på å svindle skandinaviske bedrifter.

Slik ser skjemaet til Jobb & Affärer ut:

Jobb & Affärer (jobb&Affærer)

UPS Media

Adresse
Bygdøy Alle 14
0262 Oslo


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Svindelfirmaet UPS Media igang med nytt svindelprodukt - Bedriftsnyheter.com

Bedriftsnyheter.com er en tro kopi av tidligere nettsider fra UPS Media, det eneste som er skiftet er domenenavnet og logoen oppe i venstre hjørnet på nettsiden.

Les vår advarsel på Svartelisten her.

Les mer
Evert Blomkvist la igjen en kommentar den 18 sep 2014 10:18:51
Hej. Ja de här filurerna har jag varit i kontakt med. De rider ju på vårt namn som är Jobb & Affärer i Skaraborg vilket är en riktig näringslivstidning. Tyvärr har de uppmärksammat att vi inte hade registrerat hemsidesadressen med ändelsen .com. och försöker hela tiden få det att låta som det gäller en tidning efter vad jag förstått. Vi har fått många påringningar och mejl. Vi har ingenting med detta att göra och tar bestämt avstånd från dessa metoder då vi är ett seriöst företag. Jag lade ut en varningstext på vår hemsida vilket tydligen hjälpt en del som hört av sig. Hoppas ni kan tillägga något på er hemsida att min tidning inte har med detta att göra. Häls Evert Blomkvist +46-70-654 49 11. www.joaf.se
Gøril Tennes Krogh la igjen en kommentar den 15 okt 2014 15:00:12
Ble kontaktet av dette firmaet i dag, med selger som kaller seg for Anders Nystrøm. Han var svært opptatt av at jeg kunne skrive under med en gang og få det scannet og sendt over til han. På skjemaet står det at jeg bestiller 10 annonser av en kostnad på 7990 kr pr stk!Jeg opplevde henvendelsen som en grovt overtramp og ubehagelig. Hvorfor får det ikke den type fremferd konsekvenser, det bryter vel helt klart mot markedsføringsloven?

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon