Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Bedriftsbladet - Europa Upplysningen

Konto: EE984204278603919902

 

Den estlandske bedriften Europa Upplysningen OÜ fortsetter å kopiere andre svindelprodukter som allerede finnes på vår svarteliste, og sender ut falske fakturaer i posten til norske bedrifter merket med disse.

Senest den 26.06.2014 advarte vi imot falske fakturaer fra Grønnbedrift som ble sendt ut av det samme firmaet.

I den advarselen skrev vi:
"Vi advarer på det sterkeste mot disse utsendelsene og vi utelukker ikke at det snart vil komme flere falske fakturaer fra Europa Upplysningen men at de igjen skifter "produkt" på fakturaen. Grønnbedrift er produkt nummer fire for disse, da de tidligere har fakturert for ISO-Verket, Ink & Toner Depot og Sertifikat Index."

Vi hadde dessverre rett i vår spekulering da de nå fakturerer for produkt nr. 5 - Bedriftsbladet.

Slik ser fakturaen fra Bedriftsbladet - Europa Upplysningen ut:

Bedriftsbladet - Europa Upplysningen

Europa Upplysningen OÜ

Adresse
Söle 53
EE-10311 Tallin


  • Organisasjonsnummer: EE-12542255
  • Epost: bedriftsbladets@mail.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Falske fakturaer fra GrønnBedrift - Europa Upplysningen

Europa Upplysningen har nå igjen kopiert et "produkt" fra en annen svindelaktør, og sendt ut falske fakturaer til norske bedrifter.

Les vår advarsel på svartelisten her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon