Affærsfokus (affärsfokus)

Konto: SE72 8000 0832 7992 3755 5710

 

Affærsfokus (affärsfokus) driver med "klassisk" svensk annonse-svindel - ikke signer noe skjema fra selskapet.

Helt siden slutten av september har vi advart mot aktøren Affærsfokus (affärsfokus / affarsfokus.com) i vår artikkel "Vi ønsker å advare mot en rekke nye svindelprodukter fra ukjente bakmenn", men vi har ikke før idag fått ta del av fakturakopi slik at vi kan få informasjon om hvilket firma som står bak "produktet".

Svindelmetoden disse bruker, er akkurat den samme som for de aller fleste andre svenske annonse-svindlerne dere kan lese om på vår svarteliste - de ringer deg opp, ber deg signere et skjema pr epost eller faks for å avslutte et engasjement som de hevder dere har vært med på tidligere - men i realiteten er dette ren løgn.
 
Det selgeren sender over er alt annet enn en oppsigelse - det er en bestilling av veldig - veldig - dyre annonser på et verdiløst nettsted som kun er opprettet for at de skal kunne ha en plass å publisere de verdiløse oppføringene på. Ofte bruker denne typen aktører falske annonser fra velkjente bedrifter (uten bedriftens kjennskap) for å få nettsiden til å fremstå som seriøs. De fleste av disse sidene - som stadig kommer med nye navn og hjemmesider - er omtrent bygget opp på den samme måten, ved å "ta" artikler fra andre nyhetskilder å legge opp på siden sin. Alle disse sidene har få eller ingen besøkere, så å annonsere her vil være bortkastet.

Fakturering av den "banner" dere gjør en bestilling på ved å signere skjemaet faktureres med bedriftsopplysningene vi ført opp her i advarselen, men på fakturaen står også følgende:

"Denna faktura är överlåten.
Betalning med befriande verkan skall ske direkt till P.V.S i Stockholm AB
"

Bedriften som nevnes ovenfor heter i sin helhet Peng Värde Samordning i Stockholm AB etter at de skiftet navn den 12. november fra PVS Bygg AB.

Domenet -affarsfokus.com- som er nettsiden der deres annonse vil bli publisert, er registrert anonymt.  

Faktura fra Affærsfokus (affärsfokus / affarsfokus.com) ser slik ut:

Affærsfokus (affärsfokus)

Vingebäck Mediakonsult KB

Adresse
Box 1620
SE-114 09 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon