Finn-Bedrift / Finn-Info (Norge i Fokus)

Konto: IBAN: SE6191500000091595557298

 


Enda mere svensk annonsesvindel med produktene "Finn-Bedrift" og "Finn-Info"

Det eneste som skiller disse to produktene fra hverandre er navn og nettside, da de ellers bruker de samme opplysningene på fakturaene som blir utstedt, og vi har derfor valgt å advare mot begge i en og samme advarsel.

Vi har under lenger tid advart mot "Norske Bedriftsnytt" som det svenske svindelselskapet Labian AB står bak. Det har nå på senere tid dukket opp to nye navn for denne annonse-svindelen, nemlig "Finn-Bedrift" og "Finn-Info".

Disse har nå egne nettsider for produktene (med .com som endelse), men begge ble integrert i allerede eksisterende svartlistede produkter. Finn-Info har under-rubrikken "Norge i Fokus" som vi advart mot i vår artikkel her, og i vår tidligere advarsel mot "Norske Bedriftsnytt" skrev vi følgende oppdatering den 23. oktober i år:

"Disse opererer nå også under navnet "Finn Bedrift" med nettsiden finn-bedrift.com, som er registrert av den samme bedriften (Labian AB) den 11. september 2014."

Hvis man går inn på nettsiden norskebedriftsnytt.no havner man på en side med logoen til Finn-Bedrift og layouten er identisk med den som er på finn-bedrift.com og finn-info.com. Nettsiden til "Norge i Fokus" er nå stengt ned så det er tydelig at disse produktene har blitt skiftet.

Som det står i vårt sitat ovenfor, så er det Labian AB som registrert domenene til svindelproduktene, ikke bare til Finn-Bedrift, men også til Finn-Info som også ble registrert samme dag (11. september 2014).

Svindelmetoden disse bruker er akkurat den samme som for de aller fleste andre svenske annonse-svindlerne dere kan lese om på vår svarteliste - de ringer deg opp, ber deg signere et skjema pr faks eller ber deg svare "ok" på en epost for å avslutte et engasjement som de hevder dere har vært med på tidligere - men i realiteten vil signering innebære en bestilling av annonser på mellom 80 til 100 000 kr på verdiløse nettsider.

Mange av disse aktørene, inklusive de vi skriver om her, har nå gått over til "e-signering" av avtaler via en nettjeneste (Adobe EchoSign) og sender ikke lenger ut faks som tidligere var standard. Noe vi gjør oss bemerket er at disse er også er frekke nok til å kreve moms på 25%. Dette tiltross for at det er en svensk aktør, hvor det i så fall ikke skal faktureres for moms.

Slik ser en faktura ut som dere absolutt ikke skal betale:

Finn-Bedrift / Finn-Info (Norge i Fokus)

LASSA / Labian AB

Adresse
Box 747
SE-11479 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Norske Bedriftsnytt (norskebedriftsnytt.no) - enda mer annonsesvindel fra Sverige

En ny svindelaktør fra våre svenske naboer ved navn "Norske Bedriftsnytt" har generert mange klager den siste tiden.

Les vår advarsel på svartelisten her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon