iREPAIR

Konto: 5081.08.73539

 

Masseutsendelse av falske fakturaer fra iREPAIR!

Vi har idag mottatt mengder med klager mot en aktør som kaller seg iREPAIR som har sendt ut fakturaer til bedrifter rundt om i landet.

De ønsker 4,500 kr inkl. mva for "Smarttelefon reparasjon" - og lenger ned på fakturaen, i spesifikasjonen, fremgår det at dette gjelder for "FREMTIDIG" reparasjon i 2015!

Som avsender av fakturaen står det oppgitt to forskjellige firmaer (som er nært knyttet til hverandre), iREPAR INTERNATIONAL (firmainformasjon) (skrives iREPAIR på fakturaen) og SMS 1 AS (firmainformasjon). Oppgitt organisasjonsnummer på faktura går til det førstnevnte, som er et NUF-firma, som igjen eies 100% av Radon Centre International Corp, registrert på Seychellene.

Oppgitt domene på faktura - irepairint.no - som er en meget enkel nettside, er registrert av "IREPARE INTERNATIONAL" (NB! stavet anderledes enn selve firmanavnet oppgitt på faktura).

Disse utsendelsene er uten tvil ment for å lure bedrifter som er midt oppe i jule-rushet, og vi anbefaler alle som mottar en slik faktura til å anmelde dette til nærmeste politistasjon.

Slik ser utsendelsen ut:

iREPAIR

iREPAIR INTERNATIONAL (SMS 1 AS)

Adresse
Sandakerveien 138
0484 OSLO


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Trond Myrvang la igjen en kommentar den 18 des 2014 09:20:27
Utrolig irriterende og sleipt. Jeg har forsøkt å ringe de og treffer en telefonsvarer som sier at de har sendt ut tilbud for så å henvise til å sende de epost. Epost er sendt, uten at de har svart opp.
Andreas Sunde la igjen en kommentar den 18 des 2014 11:36:27
Har motatt akkurat samme faktura. Svindel fra ende til annen.
Odd Rune Heggen la igjen en kommentar den 18 des 2014 12:44:24
Irriterende å sleipt ja ! Men lett å gjennomskue, aldri hørt om firma, samt at 7.200,- i veil pris for å skifte skjerm.... Den var litt drøy, sjøl med 50% rabatt. Nei denne scanner jeg og sender til nærmeste politi stasjon.
Lars Eliassen la igjen en kommentar den 18 des 2014 12:46:11
Dette er jo raske og kreative gutter! Firmaet er registrert 4. november, og er ikke MVA-registrert! Politianmeldelse er nok en god ide.
jørn hansen la igjen en kommentar den 18 des 2014 12:47:55
Trond: Du finner denne personen her: https://www.facebook.com/peter.avukor
Are Hauger la igjen en kommentar den 18 des 2014 12:58:25
Fikk dette svaret mindre enn 1 minutt etter at jeg sendte en mail til adressen oppgitt: Vi beklager på det sterkeste at dere har forstått det slik at dette er en faktura når det kun har vært ment som et tilbud. Det står ingen steder at det er en faktura og det er heller ingen faktura nr som kommer frem på tilbudet. VI har uansett besluttet og kansellere hele kampanjen grunnet noen mottatte klager, du kan derfor bare se bort fra tilbudet vi har sendt deg, og du er slettet fra våre registre. Har du betalt vil vi selvfølgelig returnere din betaling. Mvh Irepair International
Siv Hagen la igjen en kommentar den 14 jan 2015 12:52:30
Jeg fikk dette svarets i dag: "Hei! Vi beklager på det sterkeste at dere har forstått det slik at dette er en faktura når det kun har vært ment som et tilbud. Det står ingen steder at det er en faktura og det er heller ingen faktura nr som kommer frem på tilbudet. VI har uansett besluttet og kansellere hele kampanjen grunnet noen mottatte klager, du kan derfor bare se bort fra tilbudet vi har sendt deg, og du er slettet fra våre registre. Har du betalt vil vi selvfølgelig returnere din betaling. NB! Vi informerer om at dette er en automatisk mail. Ytterligere mailer utover denne, vil derfor ikke bli besvart. Hele kampanjen er nå avsluttet for godt. Mvh Irepair International "

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon