Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

PROFF (kopiert varemerke)

Konto: IBAN: EE112200221060184279

 

PROFF (proff.no) har fått sitt varemerke kopiert og misbrukt av svindlere!

01.12.2014 publiserte vi en advarsel der vi kritiserte den estlandske bedriften (som driftes av svensker) Monexland OÜ. Disse hadde kopiert varemerket til Mediq Norge AS og sendte dermed ut fiktive krav markert med "Noraid Førstehjelp".

De har nå også kopiert varemerket Proff.no. "PROFF" er et varemerke og et produkt som eies av Eniro Norge AS, men nå har altså svindlerne valgt å misbruke dette varmerket ved å sende ut fiktive krav til norske bedrifter.

Kravbrevet er utformet med den hensikt at det skal oppfattes som en faktura fra Eniro og Proff. De falske fakturaene er skremmende lik de som Eniro selv ville sendt ut, men ser man nederst på utsendelsen, så fremkommer at avsender er Monexland OÜ (som allerede er å finne på vår svarteliste med flere produkt).

På utsendelsen står det at "fakturaen er overlatt Monexland OU", betalingsinformasjon går til denne estlandske bedriften.

Vi anbefaler samtlige til å politianmelde forholdet som et direkte forsøk på bedrageri og at dere sender en kopi av utsendelsen(e) både til oss og Proff.no/Eniro Norge AS, slik at vi og andre parter får en bedre oversikt over omfanget av svindelen.

Slik ser de falske fakturaene merket med PROFF ut:

PROFF (kopiert varemerke)

MONEXLAND OÜ

Adresse
Vanapere poik 2
EE-74013 Harjumaa


  • Organisasjonsnummer: EE12672265
  • Epost: andrejakobsen@accountant.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Noraid Førstehjelp (kopiert varemerke)

Advarsel mot falske fakturaer merket med "Noraid Førstehjelp" (igjen!)

Les vår advarsel på svartelisten her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon