IPT-Register

Konto: IBAN: CZ91 0300 0000 0002 6395 4850

 

Advarsel imot IPT-Register!

Den tsjekkiske bedriften "IPT Register s.r.o." sender for tiden ut skjemaer for varemerkeregistrering til norske bedrifter. Utsendelsen er merket med rubrikken "IPT-REGISTER TRADEMARKS" og det gies uttrykk av at dette skal være en offisiell internasjonal registrering av Deres varmemerke.

Vi ønsker å gjøre alle bedrifter oppmerksomme på at dette kun er et sleipt tilbud, lik så mange andre utsendelser vi tidligere har advart mot - det foreligger ikke noen betalingsplikt eller noen ordre som grunnlag for utsendelsen.

Det firmaet ønsker betalt for er å registrere dere i sin egen katalog over varemerker. Hvis man betaler de 955 USD som disse ønsker for denne tjenesten, vil dere altså ikke bli registrert noe annet sted enn i denne bedriftens egen nettkatalog over varemerker (ipt-register.com), noe som ikke har noen offisiell betydning (eller reell verdi) for Deres varemerke i det hele tatt. Derfor oppfordrer vi alle våre lesere om å pent stå over/kildesortere tilbudet og se bort ifra henvendelsen.

Slik ser utsendelsen fra IPT-Register ut:

IPT-Register

IPT Registration s.r.o.

Adresse
Svobody 93/22
602 00 Brno, Czech Republic


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon