Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

First Aid / Førstehjelp pakke XL

Konto: EE81 1010 2202 1427 6225

 

Falske fakturaer fra Estland merket med First Aid

Vi ønsker å advare mot fiktive fakturaer som blir sendt ut av den estlandske bedriften "Aid Pharmacy OÜ". Fakturaen er merket med "FIRST AID" og den korte produktbeskrivelsen er "Førstehjelp pakke XL". På de fakturaer vi har fått ta del i er prisen lagt til ca 30 000 kr.

Hvis man er så uheldig å betaler dette falske kravet kan man også regne med å få flere slike fakturaer i fremtiden, da det på hjemmesiden til svindelaktøren står følgende:

"When you order first aid packages from Aid Pharmacy OU you accept our terms and conditions. That means that you monthly will recive the same amount of first aid packages as you orderd the first time."

Dette står kun på hjemmesiden og ikke på fakturaen, der de kun refererer til disse vilkårene.

Banden bak denne utsendelsen har koblinger til tidligere svindelprodukter i flere land.

Slik ser en faktura fra selskapet ut:

First Aid / Førstehjelp pakke XL

Aid Pharmacy OÜ

Adresse
Allee Tee 2
EE-46502 MUUGA Kula, ESTONIA


  • Organisasjonsnummer: EE-12294490
  • Epost: kundeservice@firstaidpackage.com
  • Url: www.firstaidpackage.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon