TPP - European Trademark & Patent Publications

Konto: IBAN: PL47 1090 1711 0000 0001 2990 7937

 

Advarsel imot European Trademark & Patent Publications (TPP)!

Den polske bedriften "TPP" sender for tiden ut skjemaer for varemerkeregistrering til norske bedrifter. Utsendelsen er merket med rubrikken "Trademark Registration" og det skapes inntrykk av å være en offisiell internasjonal registrering av Deres varmemerke.

Vi ønsker å gjøre alle bedrifter oppmerksomme på at dette kun er et sleipt tilbud, på lik linje med så mange andre utsendelser vi tidligere har advart mot - det foreligger ikke noen betalingsplikt eller noen ordre som grunnlag for utsendelsen.

Dette firmaet ønsker betalt for er å registrere dere i sin egen katalog over varemerker. Hvis man betaler de 1,370 Euroene som disse ønsker for denne tjenesten, vil dere altså ikke bli registrert noe annet sted enn i denne bedriftens verdiløse nettkatalog over varemerker, noe som ikke har noen offisiell betydning for Deres varemerke i det hele tatt.

Vi oppfordrer alle våre lesere om å pent å stå over/kaste tilbudet fra denne useriøse aktøren.

Slik ser utsendelsen fra European Trademark & Patent Publications ut:

TPP - European Trademark & Patent Publications

TPP Trademark and Patent

Adresse
Przemyslowa 8/108
75-216 Korszalin, Poland


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon