IT VALUE NORGE

Konto: 1208.20.44416

 

De seneste par dagene har vi mottatt flere henvendelser vedrørende fakturaer som sendes fra firmaet "IT Value Norge Ingar Henriksen".

Av de bedriftene vi har pratet med, så er det ingen som kan huske å ha pratet med aktøren eller som skal ha inngått noen avtale på annen måte. Derfor oppfordrer vi våre lesere til å stille seg kritiske til eventuelle kravbrev som måtte komme og at dere gjerne rapporterer til oss dersom dere også får en slik faktura.

IT Value Norge Ingar Henriksen ble registrert som bedrift så sent som den 26. august 2015, og er ikke registrert i MVA-registeret (ifølge PROFF.no).

På de fakturaene vi har fått ta del av, så har aktøren oppført to forskjellige produkter; "SEO/lenkeoptimalisering" eller "Implementering av google analytics". Summen på disse fakturene er dog den samme, nemlig 2 475 kr, hvor 495 kr er for MVA - til tross for at firmaet ikke er MVA registrert - noe som ikke gir særlig stor tiltro til aktøren i kombinasjon med ukjente fakturaer.

På våre spørsmål gir aktøren kun korte svar via epost. Det de hevder er at noen krav kan være sendt feil, mens andre bedrifter skal ha utført bestilling pr SMS - en påstand som vi har bedt de bevise.

Vår konklusjon er at de ikke kan redegjøre for kravene som sendes ut, og derfor velger vi nå å advare mot utsendelsene.

Vi ser også flere koblinger/relasjoner til andre tidligere svindelaktører som vi har advart mot.

Oppdatering - 28.10.2015:

Vi har idag fått kopi av et inkassovarsel sendt fra aktøren. Ikke la dere bli skremt til å betale hvis en slik "purring" detter ned i postkassa.

Slik ser fakturaene ut:

IT VALUE NORGE

IT VALUE NORGE INGAR HENRIKSEN

Adresse
Storgata 137
2390 MOELV


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon