Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

OfficeStore

Konto: IBAN: ES94 2085 9758 6703 3027 8729

 

Ikke betal "faktura" fra OfficeStore

Vi har tidligere advart mot flere forskjellige utsendelser av "fakturaer" med betalingsmottaker "First Payment Service" i Spania, blant annet OfficeDirect og OfficeMax. Den sistnevnte ble offentliggjort på svartelisten for en uke siden.

Utsendelsene fra OfficeStore er tilnærmet nesten identiske med de forrige, men denne gangen ønsker de betalt for ulike lysepærer o.l. istedet for en MS Office-pakke til datamaskinen.

Med liten skrift har aktøren skrevet at utsendelsen kun er et tilbud. Flere vil nok kunne trenge et forstørrelsesglass for å kunne lese denne lille skriften. Vi på Trygg Handel anser dette for å være et rent svindelforsøk og brudd på markedsføringsloven §27 - Utilstrekkelig veiledning mv. Vi tør påstå at hele hensikten med utsendelsen er at den skal forveksles med en faktura og at folk derfor utfører en betaling.

Hvis dere mottar et "tilbud" fra OfficeStore anbefaler vi at dere ikke gjør annet enn å kaste tilbudet.

Slik ser "fakturaen" ut:

OfficeStore

First Payment Service S.L

Adresse
Carrera de S. Jerónimo 15 Planta 2
ES-28014 Madrid


  • Organisasjonsnummer: ES-B66354770
  • Epost: info@officestore365.com
  • Url: www.officestore365.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Vær oppmerksom på "fakturaer" fra OfficeDirect!

Vi har i den siste tiden mottatt flere henvendelser angående utsendelser av noe som ser ut til å være en faktura fra OfficeDirect.

Les vår advarsel på svartelisten her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon