Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Nordic program service

Konto: IBAN: SE6380 0008 2149 9242 2847 02

 

Falske fakturaer fra Nordic Program Service AB

Nordic Program Service AB ser ut til å være enda en svensk aktør som sender falske fakturaer til norske bedrifter.

Det egentlige navnet til aktøren er Nordiska Näringslivsguider AB, et navn som er oppført på svenske varslingslister. Mest trolig bruker de et nytt navn for å gjøre det vanskeligere for mottaker å finne frem de negative omtalene som finnes på nett.

Beskrivelsen av hva de fakturerer for er "Filemaker Pro server 14" til prisen av 24 995 NOK.

Vi anbefaler at dere politianmelder forholdet som et direkte forsøk på bedrageri og send gjerne inn en kopi til oss på Trygg Handel.

Slik ser fakturaen ut:

Nordic program service

Nordic Program Service AB (falskt navn)

Adresse
Stockholm
114 79 Stockholm


  • Organisasjonsnummer: SE-5568419864
  • Epost: nps.stockholm@mail.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon