Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Grønn Bedrift

Konto: SE90 6000 0000 0006 7711 1398 / SE21 5000 0000 0551 2006 8693

 

Advarsel mot Grønn Bedrift!

Publisert: 30.03.2016

Vi ønsker å advare mot produktet Grønn Bedrift, som blir fakturert av det svenske selskapet Centuri Sales & Marketing AB.

Medlemmer har påpekt for oss at de i disse dager mottar fakturaer, uten å ha kjennskap til hva de blir fakturert for - eller hvorfor. På fakturaen oppgir aktøren heller ikke særlig mye informasjon, annet enn beskrivelsen "Profilering Grønn Bedrift 12 måneder". Hvor denne profileringen skal finne sted fremgår ikke.

Firmaet er også ført opp på Förenade Bolags varselliste i Sverige, blant annet under navnet Levreg.se. Firmaet har også tydelige koblinger til andre svindelvirksomheter.

Ta gjerne kontakt med oss på Trygg Handel hvis dere mottar en falsk faktura i posten.

Oppdatering: 24.01.2017

Disse er igjen aktive, nå med nytt firma bak fakturering - Lagrias AB. I øvrig er utsendelsene de samme.

Slik ser fakturaen fra Grønn Bedrift ut:

 

Grønn Bedrift

Centuri Sales & Marketing AB / Lagrias AB

Adresse
Fridhemsvägen
903 37 Umeå


  • Organisasjonsnummer: SE-5569702318 / SE-556810-3989
  • Epost: csminvoice@engineer.com
  • Epost 2: sds@accountant.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Cogen la igjen en kommentar den 23 feb 2017 10.53.05
I dag fikk vi tilsvarende dokument, fattet mistanke, googlet og kom hit. Da var prosedyren enkel - rett i søpla! Takk for hjelpen.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon