Bismarket.net

Konto: SE63 8000 0832 7994 4902 4117

Publisert: 23.05.2016

Advarsel mot bismarket.net

Zander Solutions AB drifter det svenske nettstedet Bismarket.net, som angivelig skal drive med rekruttering og bemanning. Nettsiden er dog bare en front for svindelen de bedriver. Disse lurer nemlig bedrifter for penger ved at de sender ut falske fakturaer, i tillegg til at de har nær kobling til de svenske "annonse-svindlerne" vi har advart mot flere ganger tidligere.

Beskrivelse på faktura er "Rekryteringslösning samt kandidatmatchning", til en veldig høy pris. På eksempelfakturaen her under er beløpet på hele 35 980 svenske kroner.

Zander Solutions AB er også på varslingslister i Sverige med flere forskjellige "tjenester", blant annet her hos Förenade Bolag.

Ta gjerne kontakt med oss hvis dere har mottatt faktura eller blitt kontaktet av bismarket.net.

Slik ser en faktura fra aktøren ut:

Bismarket.net

Zander Solutions AB

Adresse
Frejgatan 13
SE-11479 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon