Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Bismarket.net

Konto: SE63 8000 0832 7994 4902 4117

Publisert: 23.05.2016

Advarsel mot bismarket.net

Zander Solutions AB drifter det svenske nettstedet Bismarket.net, som angivelig skal drive med rekruttering og bemanning. Nettsiden er dog bare en front for svindelen de bedriver. Disse lurer nemlig bedrifter for penger ved at de sender ut falske fakturaer, i tillegg til at de har nær kobling til de svenske "annonse-svindlerne" vi har advart mot flere ganger tidligere.

Beskrivelse på faktura er "Rekryteringslösning samt kandidatmatchning", til en veldig høy pris. På eksempelfakturaen her under er beløpet på hele 35 980 svenske kroner.

Zander Solutions AB er også på varslingslister i Sverige med flere forskjellige "tjenester", blant annet her hos Förenade Bolag.

Ta gjerne kontakt med oss hvis dere har mottatt faktura eller blitt kontaktet av bismarket.net.

Slik ser en faktura fra aktøren ut:

Bismarket.net

Zander Solutions AB

Adresse
Frejgatan 13
SE-11479 Stockholm


  • Organisasjonsnummer: SE-5569586778
  • Epost: info@bismarket.net
  • Url: www.bismarket.net
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon