Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Office World

Konto: ES26 2038 8978 1860 0026 7402

Publisert: 09.08.2016

Vær oppmerksom på "fakturaer" fra Office World

Vi har mottatt flere henvendelser angående utsendelser av noe som ser ut til å være en faktura fra Office World. Vi ønsker å gjøre alle lesere oppmerksomme på at det ikke foreligger noen betalingsplikt, ettersom at det dere mottar faktisk ikke er en faktura, men et tilbud som lett kan forveksles med et kravbrev.

Med knøttliten skrift har aktøren skrevet at utsendelsen kun er tilbud. Flere vil nok kunne trenge et forstørrelsesglass for å kunne lese denne lille skriften. Vi mener derfor at denne informasjonen ikke holder mål, da det ikke gis tilstrekkelig informasjon om at utsendelsen kun er tilbud og at det ikke foreligger noen betalingsplikt. Vi på Trygg Handel anser dette for å være et rent svindelforsøk og brudd på markedsføringsloven § 26.Villedende forretningsmetoder og §27 - Utilstrekkelig veiledning mv.

Vi tør påstå at hele hensikten med utsendelsen er at den skal forveksles med en faktura og at folk derfor lar seg lure til å utføre en betaling.

Tilbudet gjelder en "EMC Office Package", som de beskriver som "Interactive Data Analysis Office Package - Mac, Windows, Linux", til priset av 2 370 € (ca. 22 300 NOK).

Disse utsendelsene er i stort sett identiske med tidligere "fakturaer" fra Direct Payment Service S.L., som er oppført på svartelisten her under navnet OfficeDirect (publisert i mai 2014).

Slik ser "fakturaen" ut:

Office World

Direct Payment Service S.L.

Adresse
PG Gracia 12 Planta 1
08007 Barcelona, Spain


  • Organisasjonsnummer: ES-B65905598
  • Epost: info@officeworldonline.com
  • Url: www.officeworldonline.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Sina Moe la igjen en kommentar den 11 aug 2016 08.49.55
Hei. Vi mottok i dag en "reminder" fra Office World. Ettersom dette ikke var noe som vi kjente til sjekket vi nettet og fant fort ut at dette ikke er noe som vi har bestilt. Så tydelig noen som vil ha betaling for noe som ikke er reelt.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon