Workstep

Konto: IBAN: SE63 8000 0832 7994 4902 4117

Publisert: 31.08.2016

Pass opp for Workstep!

Zander Solutions AB drifter nettstedet Workstep.no (som dirigeres til workstep.se), som angivelig skal drive med rekruttering og bemanning. Nettsiden er dog bare en front for svindelen som de bedriver. Disse lurer nemlig bedrifter på samme måte som mange annonse-svindlere benytter seg av - nemlig ved å påstå at dere allerede har hatt et kundeforhold, og om dere ønsker å avslutte kundeforholdet må dere signere et "skjema for avslutt". Skjemaet som blir sendt ut er dog en ny avtale, for verdiløse tjenester.

Beskrivelse på faktura er "Rekryteringslösning samt kandidatmatchning", til en veldig høy pris. På eksempelfakturaen her under er beløpet på hele 35 980 svenske kroner.

Zander Solutions AB er også på varslingslister i Sverige med flere forskjellige "tjenester", blant annet her hos Förenade Bolag.

Ta gjerne kontakt med oss hvis dere har mottatt faktura eller blitt kontaktet av Workstep.

Slik ser en faktura fra aktøren ut:

Workstep

Zander Solutions AB

Adresse
Frejgatan 13
SE-11479 Stockholm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Advarsel mot bismarket.net

Zander Solutions AB drifter det svenske nettstedet Bismarket.net, som angivelig skal drive med rekruttering og bemanning.

Les mer her.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon