World Organization for Trademarks

Konto: IBAN: HU03.10103173.69639600.01004305

Publisert: 20.12.2016

Advarsel imot World Organization for Trademarks (WOTRA)!

Den ungarske bedriften "WOTRA" sender for tiden ut "tilbuds-fakturaer" for, hva som ser ut til å være, varemerkeregistrering til norske bedrifter. Utsendelsen er merket med rubrikken "Varemerke Informasjon" og det skapes inntrykk av å være en offisiell internasjonal registrering av Deres varmemerke.

Vi ønsker å gjøre alle bedrifter oppmerksomme på at dette kun er et sleipt tilbud, på lik linje med så mange andre utsendelser vi tidligere har advart mot - det foreligger ikke noen betalingsplikt eller noen ordre som grunnlag for utsendelsen.

Det firmaet ønsker betalt for er å registrere dere i sin egen katalog over varemerker. Hvis man betaler de 948 Euroene som disse ønsker for denne tjenesten, vil dere altså ikke bli registrert noe annet sted enn i denne bedriftens verdiløse nettkatalog over varemerker, noe som ikke har noen offisiell betydning for Deres varemerke i det hele tatt og katalogen blir ikke brukt av noen.

Vi oppfordrer alle våre lesere om stå over/kaste tilbudet fra denne useriøse aktøren.

Slik ser utsendelsen fra World Organization for Trademarks ut:

World Organization for Trademarks

WOTRA Kft.

Adresse
P.O Box 223
9002 Györ 2, HUNGARY


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Simen Andersen la igjen en kommentar den 27 mar 2017 07.04.52
Mottok denne i dag med Norsk valutta 8895

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon