World Organization for Trademarks

Konto: IBAN: HU03.10103173.69639600.01004305

Publisert: 20.12.2016

Advarsel imot World Organization for Trademarks (WOTRA)!

Den ungarske bedriften "WOTRA" sender for tiden ut "tilbuds-fakturaer" for, hva som ser ut til å være, varemerkeregistrering til norske bedrifter. Utsendelsen er merket med rubrikken "Varemerke Informasjon" og det skapes inntrykk av å være en offisiell internasjonal registrering av Deres varmemerke.

Vi ønsker å gjøre alle bedrifter oppmerksomme på at dette kun er et sleipt tilbud, på lik linje med så mange andre utsendelser vi tidligere har advart mot - det foreligger ikke noen betalingsplikt eller noen ordre som grunnlag for utsendelsen.

Det firmaet ønsker betalt for er å registrere dere i sin egen katalog over varemerker. Hvis man betaler de 948 Euroene som disse ønsker for denne tjenesten, vil dere altså ikke bli registrert noe annet sted enn i denne bedriftens verdiløse nettkatalog over varemerker, noe som ikke har noen offisiell betydning for Deres varemerke i det hele tatt og katalogen blir ikke brukt av noen.

Vi oppfordrer alle våre lesere om stå over/kaste tilbudet fra denne useriøse aktøren.

Slik ser utsendelsen fra World Organization for Trademarks ut:

World Organization for Trademarks

WOTRA Kft.

Adresse
P.O Box 223
9002 Györ 2, HUNGARY


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Simen Andersen la igjen en kommentar den 27 mar 2017 07:04:52
Mottok denne i dag med Norsk valutta 8895

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon