Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Nordic Aid

Konto: IBAN: SE61 8000 0831 39534 1463 387 / SE61 8000 0831 39534 1895 395 / SE7450 0000 0005 6993 2695 62

Publisert: 21.12.2016

Pass på falske utsendelser merket med Nordic Aid!

Flere har mottatt hva som ser ut til å være en faktura for "Førstehjelppakke Large" fra den svenske bedriften Nordic Aid AB. Alle opplysninger om avsender som står skrevet på fakturaen er dog falske - foruten om kontonummeret (antar vi).

Det finnes ikke noen bedrift i Sverige med navnet Nordic Aid AB, adressen de har oppgitt eksisterer ikke og ingen eier domenet "nordicaid.com", som står oppgitt på faktura. Vi kan enkelt konkludere med at dette er reinspika svindel.

Til tross for at alle opplysninger om avsender er falske, har de valgt å informere om at dette kun er et tilbud, sammen med en julehilsning. Med mikroskopisk skrift står skrevet:
"Vi i Nordic Aid ønsker deg en god jul og et godt nytt år! Kontakt oss gjerne gjennom vår kundeservice for flere spørsmål. Åpningstider mandag - fredag 09:00 - 18:00. Alltid fri frakt i Norge. Merk at dette er et tilbud. Med vennlig hilsen Nordic Aid AB"

Dette er selvsagt kun skrevet for at det skal se "pent" ut, da det ikke finnes noen måte å kontakte "kundeservice" på.

Vi oppfordrer samtlige mottagere av denne utsendelsen til å politianmelde saken.

Oppdatering: 31.01.2017

Oppdatert med nytt kontonummer.

Slik ser utsendelsen fra Nordic Aid ut:

Nordic Aid

Nordic Aid AB (falskt navn)

Adresse
Hagv. 96
764 33 Stockholm


  • Organisasjonsnummer: -
  • Epost: kundeservice@nordicaid.com
  • Url: www.nordicaid.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon