Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

One webhotell.com

Konto: IBAN: SE7450 0000 0005 6993 2695 62

Publisert: 03.02.2017

Advarsel mot falske fakturaer fra "One webhotell.com"!

NB! Denne advarselen gjelder en svindelbedrift, ikke den seriøse aktøren One.com som driver med web-hosting tjenester.

Under flere års tid har falske fakturaer under navnet "One webhotell.com" sirkulert i Sverige, og svindlerne har nå også begynt å sende disse til norske bedrifter. Svindlerne spiller selvsagt på navnelikhet med One.com, som er en stor og kjent aktør innenfor domenehosting.

Det står oppgitt på fakturaen at avsender er One webhotell AB, men dette er et falsk navn. Bedriften bak heter egentlig Khuram AB, og er registrert på Holmgatan 10 B i Malmö. Domenet onewebhotell.com er registrert på personen "Hassan Shaikh" og med samme adresse som Khuram AB. Det finnes ingen nettside på det aktuelle domenet.

Mottar dere en faktura fra One webhotell.com anbefaler vi at dere politianmelder saken, og absolutt ikke betaler kravet.

Slik ser en faktura fra aktøren ut:

One webhotell.com

One webhotell AB (falskt navn)

Adresse
Regementsgatan 10
SE-211 50 Malmö


  • Organisasjonsnummer: SE-556984-7659
  • Epost: kundservice@onewebhotell.com
  • Url: www.onewebhotell.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon