Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

OfficeSoftware Direct

Konto: IBAN: ES02 0182 4015 6202 0253 1306

Publisert: 22.03.2017

Ikke betal "faktura" fra OfficeSoftware Direct

Vi har tidligere advart mot flere forskjellige utsendelser av "fakturaer" sendt fra en bande Spania. Der finner dere blant annet GlobalExpress (jan. 2015), OfficeStore (nov. 2015), OfficeMart (sep. 2016) og OfficeSmart (jan. 2017).

Utsendelsene fra OfficeSoftware Direct er tilnærmet identiske med de tidligere utsendelsene vi har omtalt på vår svarteliste, men denne gangen ønsker de betalt for "Office Multi-lingual Package, Direct Pro, Win & Mac" til en pris av € 895 (ca. 8 200 NOK).

Med liten skrift har aktøren skrevet at utsendelsen kun er et tilbud. Flere vil nok kunne trenge et forstørrelsesglass for å kunne lese denne lille skriften. Vi på Trygg Handel anser dette for å være et rent svindelforsøk og brudd på markedsføringsloven § 26.Villedende forretningsmetoder og §27 - Utilstrekkelig veiledning mv. Vi tør påstå at hele hensikten med utsendelsen er at den skal forveksles med en faktura og at folk derfor lar seg lure til å utføre en betaling.

Betalingsmottaker denne gangen er det spanske firmaet "Silver Payment Service", basert i Madrid.

Hvis dere mottar et "tilbud" fra OfficeSoftware Direct anbefaler vi at dere ikke gjør annet enn å kaste tilbudet.

Slik ser "fakturaen" ut:

OfficeSoftware Direct

Silver Payment Service SL

Adresse
C/ Principe De Vergara 278
ES-28016 Madrid, Spain


  • Organisasjonsnummer: ES-B87733051
  • Epost: info@officesoftwaredirect.com
  • Url: www.officesoftwaredirect.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Eivind Johansen la igjen en kommentar den 31 jul 2017 14.36.51
TAKK :)

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon