Radon Vakten AS

Konto: 9380.07.29465

Publisert: 29.03.2017

Vær oppmerksom på fakturaer som er på "avveie" fra Radon Vakten AS

De seneste par ukene har vi fått et betydelig antall klager fra bedrifter rundt om i landet som har mottatt en faktura fra Radon Vakten AS. Felles for alle klagere er at ingen av dem har kjennskap til aktøren fra før, eller årsaken til at de nå fått en faktura.

Vi har vært i dialog med selskapet vedrørende disse klagene, og forklaringen til de ukjente fakturaene er ifølge Radon Vakten AS at "Vi har brukt et eksternt salgs selskap som har gjort salg og selv tastet inn salgene via vårt kunde system med.".

Uansett om dette stemmer eller ikke, så er det av klagene å bedømme, et stort antall "feilsendte" fakturaer i omløp og det er en reell sjanse for at kravene blir betalt på helt feile premisser.
Vi ønsker derfor å gå ut med informasjon om saken, da denne "feilen" ikke er akseptabel, i og med at flere trolig lar dette "skli" igjennom systemet da ansatte tror at dette er noe som er bestilt.

Selskapet ble først stiftet i januar 2017 med adresse i Bergen, men bruker også en postboks i Lillestrøm.

Hvis dere har mottatt en faktura fra Radon Vakten AS uten å ha vært i kontakt med selskapet - ta gjerne kontakt med oss.

Slik ser fakturaene ut:

Radon Vakten AS

Radon Vakten AS

Adresse
Pb. 3032
2028 Lillestrøm


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Otto H. Berg la igjen en kommentar den 25 apr 2017 09:06:16
Vi har mottatt faktura fra Radon Vakten AS. Ved reaksjon herfra, var forklaringen en selger som hadde tastet inn feil organisasjonsnummer og at fakturaen skulle til annen kunde. Vi ba om kreditnota. Fikk ikke dette før vi truet med å forfølge saken.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon