Econ Plan

Konto: IBAN: ME25 5750 1501 0000 1073 81

Publisert: 30.03.2017

Vær oppmerksom på "fakturaer" fra Econ Plan

Vi har mottatt henvendelser angående utsendelser av noe som ser ut til å være en faktura fra Econ Plan, registrert i Montenegro. Vi ønsker å gjøre alle lesere oppmerksomme på at det ikke foreligger noen betalingsplikt, ettersom at det dere mottar faktisk ikke er en faktura, men et tilbud som er utformet med den hensikt at dere skal forveksle det med et kravbrev.

Med knøttliten skrift har aktøren skrevet at utsendelsen kun er et tilbud. Flere vil nok kunne trenge et forstørrelsesglass for å kunne lese denne lille skriften. Vi mener derfor at denne informasjonen ikke holder mål, da det ikke gis tilstrekkelig informasjon om at utsendelsen ikke er en faktura. Vi på Trygg Handel anser dette for å være et rent svindelforsøk og brudd på markedsføringsloven §26 - Villedende markedsføring og §27 - Utilstrekkelig veiledning mv.

Vi tør påstå at hele hensikten med utsendelsen er at den skal forveksles med en faktura og at folk derfor lar seg lure til å utføre en betaling.

Tilbudet gjelder kjøp av noe de kaller for "Green Business Compliance Plan" til priset av 2 280 € (ca. 20 800 NOK).

Dette er det fjerde "produktet"/firmaet fra Montenegro som vi advarer mot på svartelisten, og det er med stor sannsynlighet de samme bakmennene. Domenet "econ-plan.com" er registrert anonymt den 11.02.2017.

Slik ser "fakturaen" ut:

Econ Plan

Econ Plan

Adresse
13 jula BR3
ME-81000 Podgorica, Montenegro


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon